Nagrađeni najbolji izlagači na sajmu GRAMES-DEMI 2019.

18.03.2019. 10:56 / Izvor: Akta.ba
Nagrađeni najbolji izlagači na sajmu GRAMES-DEMI 2019.

Pored komisije, organizator Sajam doo dodijelio je Zahvalnica za pokroviteljstvo sajma GRAMES-DEMI 2019.

Nagrađivanjem najboljih izlagača na Banjalučkom velesajmu uspješno je završen 23. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije, GRAMES-DEMI 2019.

Komisija u sastavu Momir Rondaš, Dragan Mijović i Dragoljub Bojanić odlučila je da nagrada "Zlatna libela“ za kompletnost proizvodnog programa ide u ruke za Colorit doo, Banja Luka i Binis beton doo, Banja Luka. Zatim nagrada za nove proizvode u građevinarstvu otišla je u ruke kompaniji  Alfa plam ad, Vranje. Nagrada za građevinsku mehanizaciju i prateću opremu u građevinarstvu dodjeljene su "Zlatnom libelom" za kompanije Savić investgradnja doo, Banja Luka, TEI MC doo, Banja Luka i Terra BIH doo, Sarajevo. Nagrada u oblasti mašinske industrije "Zlatna libela“ dodijeljena je kompaniji Ekonomik group doo, Srebrenica a nagrada u oblasti elektro industrije kompaniji JM Premium doo, Banja Luka.

Pored komisije, organizator Sajam doo dodijelio je Zahvalnica za pokroviteljstvo sajma GRAMES-DEMI 2019, umjetničku sliku Ministarstvu privrede i preduzetništva u Vladi Republike Srpske kao i specijalnu nagradu Pobjednik (šampion) 23. Međunarodnog sajma građevinarstva i elektro-mašinske industrije, GRAMES-DEMI 2019 kompaniji Boksit ad, Milići.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti