Infologic d.o.o. iz Sarajeva autorizirani distributer proizvoda i rješenja holandske korporacije TomTom mobilne navigacije

01.11.2007. 11:36 / Izvor: eKapija.ba
Infologic d.o.o. iz Sarajeva autorizirani distributer proizvoda i rješenja holandske korporacije TomTom mobilne navigacije

TomTom International BV sa sjedištem u Holandiji i Infologic d.o.o. iz Sarajeva, potpisali su partnerski ugovor o zastupanju, distribuciji i podršci na osnovu kojeg proizvodi i rješenja ove internacionalne kompanije ulaze i na tržište Bosne i Hercegovine.

TomTom, sa učešćem od oko 57%, predstavlja lidera na tržištu rješenja za mobilnu navigaciju. Proizvodi kao što su GO, ONE, Rider prvi su izbor za milione zadovoljnih klijenata.

TomTom HOME, prvi on-line alat za podršku i automatsko ažuriranje sadržaja mapa, nudi besplatan download i osvježavanje dodatnih servisa na mapama u prvoj godini nakon kupovine uređaja. Ovaj servisni portal već ima preko 2,5 miliona registriranih korisnika.

TomTom GO920 je prvi mobilni navigacijski uređaj koji ima sve raspoložive mape u osnovnom paketu, 41 zemlje Europe (za 31 zemlju detaljne mape i 10 zemalja, među kojima je i BiH sa glavnim putevima, tzv. connector roads), te mape US i Canade. Sve mape su preinstalirane na 4GB interne memorije.

Na osnovu potpisanog ugovora, sarajevska firma Infologic je ovlašteni uvoznik, zastupnik, distributer i tehnička podrška za proizvodni i servisni program TomTom. Istovremeno, Infologic će dodatno raditi sa proizvođačem TomTom mapa na finaliziranju i detaljima mapa za region Bosne i Hercegovine.

TomTom rješenja će dodatno obogatiti Infologic portfolio navigacijskih rješenja.

Više o proizvodima TomTom možete pogledati OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti