Ingrat: Svojim stilom i dizajnom nudi idejna rješenja za ugostiteljstvo

27.01.2014. 12:18 / Izvor: eKapija.ba

Ingratov namještaj za restorane, kafiće, barove, hotele ili bašte svojim stilom i dizajnom nudi trajna i optimalna rješenja za ugostiteljstvo.

Od osnivanja pa do danas, važan aspekt djelatnosti tvornice namještaja Ingrat čini i ponuda idejnih rješenja za unutrašnjost ugostiteljskih objekata, kao i proizvodnja ugostiteljskog namještaja.

Ingratov namještaj za restorane, kafiće, barove, hotele ili bašte svojim stilom i dizajnom nudi trajna i optimalna rješenja za ugostiteljstvo.

Izbor barskog i ugostiteljskog namještaja je rezultat dugogodišnjeg iskustva kao i investiranja tvornice u ovaj ogranak proizvodnje namještaja. Pored proizvodnje ugostiteljskog namještaja, Ingrat nudi i usluge prevoza i montaže.

Od svog osnivanja 1995. godine do danas tvornica namještaja Ingrat je prošla kroz različite faze u svom razvoju. Danas je Ingrat u mogućnosti da ponudi usluge od idejnog koncepta do gotovog proizvoda. Da bi osigurali najbolji mogući kvalitet i tržišnu konkurentnost svojih proizvoda, cjelokupan Ingratov asortiman proizvodi se u vlastitim pogonima za savijanje cijevi, obradu metala i proizvodnju pločastog namještaja.

Ingratov visokokvalificiran tehnički sastav konstantno radi na usavršavanju dizajna i poboljšanja svojih proizvoda, kako bi u svakom trenutku mogli zadovoljiti tehničke i tehnološke zahtjeve svojih kupaca i tržišta.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti