Jelić Tours u procesu registracije međunarodnih linija za prijevoz putnika

15.02.2016. 12:20 / Izvor: Akta.ba

Jelić - Tours d.o.o je kompanija za prijevoz putnika iz Prnjavora sa poslovanjem dužim od 20 godina.

Jelić - Tours d.o.o je kompanija za prijevoz putnika iz Prnjavora sa poslovanjem dužim od 20 godina.

U sklopu kompanije otvorena je i turistička agencija Family Tours koja je u svom početku djelovala kao agencija koja učestvuje na tenderima za školske ekskurzije, a danas nudi širok spektar putovanja u sve destinacije Evrope. Sa poslovanjem agencije upoznala nas je Sandra Jelić,  menadžerica prodaje.

Agencija Jelić - Tours danas sve više radi organizacije ljetovanja i turističkih putovanja prvenstveno za studentsku populaciju. Agencija prodaje isključivo svoje aranžmane sa sopstvenim prijevozom što sama putovanja čini jeftinijim i pristupačnijim.

"Kroz poslovanje se pokazalo da je velika potražnja za popularne shopping ture sa obilaskom gradova. Ovakav način ponude prvenstveno je zamišljen kao shopping put kao što mu i sam naziv kaže, ali sve više se ovakve ponude uzimaju radi obilaska gradova, to je pokazatelj da volimo da posjećujemo i obilazimo razne destinacije i ovo je prilika da za mali novac dobijete zanimljivo putovanje", rekla je Jelić.

Preko ove agencije možete putovati u Beč, Budimpeštu, Praga, Barselonu, Grčku a najatraktivnije ponude agencije trenutno su spomenute popularne shooping ture. Tako Trst možete posjetiti kroz jednodnevni šoping put sa polaskom 20. februara već od 50,00 KM.

Agencija Jelić - Tours trenutno ima jednu poslovnicu u Prnjavoru i u planu je proširenja poslovanja.

"U planu nam je da svoje poslovanje proširimo na još jednu regiju nakon čega će vjerovatno uslijediti i širenje samog poslovanja agencije", rekla je Jelić.

Jelić - Tours u svojoj djelatnosti obavlja prijevoz putnika na međugradskim i gradskim linijama a trenutno su u procesu registracije međunarodnih linija. Agencija obavlja ugovoreni prijevoz radnika velikih privrednih subjekata iz Prnjavora, prijevoz učenika osnovnih i srednjih škola i vrše iznajmljivanje Autobusa drugim firmama i agencijama.

Više o ponudama ove agencije možete saznati na njihovoj Facebook stranic JELIĆ - TOURS Prnjavor .

I.M.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti