Nova kampanja VB Leasinga "Nemaš auto, čuj to?", zaštitno lice kampanje Elvir Laković - Laka

10.10.2008. 13:27 / Izvor: eKapija.ba
Nova kampanja VB Leasinga 'Nemaš auto, čuj to?', zaštitno lice kampanje Elvir Laković - Laka

Press konferencija na temu "Nemaš auto, čuj to?" održana je u filijali VB Leasinga Banja Luka, 09.10.2008. godine. Cilj press konferencije je bio da informiše BH javnost o početku nove kampanje VB Leasinga.

Govornici na press konferenciji su bili Slobodan Vujić, direktor VB Leasinga i Elvir Laković-Laka, zaštitno lice kampanje.

VB Leasing je jedna od vodećih leasing kuća u BiH, koja je prepoznatljiva po fer i otvorenom odnosu prema klijentima, jednostavnim procedurama te inovativnim i fleksibilnim finansijskim rješenjima u oblasti finansiranja pokretnina – putničkih i teretnih vozila te mašina i opreme.

Direktor VB Leasinga Slobodan Vujić je ovom prilikom najavio početak kampanje "Nemaš auto, čuj to?“ i istaknuo da je VB Leasing odabrao Elvira Lakovića-Laku za zaštitno lice ove kampanje baš zbog njegove karizmatičnosti i pozitivne energije, koja je kao takva prepoznata u cijeloj BiH.: "Znali smo da Laka ima ličnu a da nema auto", izjavio je u šaljivom tonu direktor VB Leasinga te pojasnio kako je lako doći do vozila preko VB Leasinga.

Ovom prilikom su Laki uručeni ključevi novog automobila a Laka je izjavio: "Konačno i ja imam auto, nisam ni znao kako to lako ide. Sve je lako kad si Laka, imaš ličnu i VB Leasing", saopćeno je iz ove kompanije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti