Poznati tiktoker

Dario Marčac za Akta.ba: TikTok nudi bezbroj mogućnosti za rast biznisa

23.12.2021. 12:15 / Izvor: Akta.ba
Dario Marčac

Foto: Instagram

Zahvaljujući TikToku pokrenuo vlastiti biznis. Saznajte kako da vaš biznis raste na TikToku.

Kada radite ono što volite najlakše je da u tome postanete dobri i zarađujete od toga. Društvene mreže i savremeni trendovi nude bezbroj mogućnosti za razvoj biznisa, a njihov potencijal trebate iskoristiti već danas.

Dario Marčac, jedan od najpoznatijih TikTokera na Balkanu je prije nekoliko godina prepoznao potencijal TikToka i zahvaljujući njemu pokrenuo vlastiti biznis.

Završio je dvije srednje škole, muzičku i mašinsku srednju školu. Nastavio je da studira mašinstvo, a onda je na trećoj godini napustio fakultet i ubrzo otkrio TikTok.

Na TikToku ga prati više od pola miliona ljudi, a na ostalim društvenim mrežama još i više. Dario je pronašao ono što voli, te otvorio obrt za informacije i komunikacije. 

Za njega je TikTok više od samog trenda. TikTok je još uvijek svježa platforma, marketinški zanimljiva za poslovanje svih. Kreativne mogućnosti su beskrajne u ovoj aplikaciji, a Dario otkriva zašto i kako započeti!

Danas svoje znanje dijeli sa malim i velikim biznisima i pomaže im da rastu zahvaljujući TikToku. 

Kako se raste na TikToku, koji biznisi su prisutni na TikToku, kako kompanije zarađuju od TikToka, koje kompanije iz BiH ga već koriste i zašto već danas trebate početi da objavljujete na ovoj društvenoj mreži, saznajte u videu u kojem za Akta.ba ovaj influencer i poduzetnik otkriva sve male tajne. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti