"Moj biznis u brojevima: Kako efikasno upravljati finansijama"

31.05.2017. 14:33 / Izvor: Akta.ba
'Moj biznis u brojevima: Kako efikasno upravljati finansijama'

Učesnici na seminaru će imati priliku da unaprijede znanje iz oblasti upravljanja finansijama kroz uvid u najbolje prakse upravljanja obrtnim sredstvima.

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa UniCredit bankom Banja Luka, Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), organizuje seminar "Kako efikasno upravljati finansijama".

Seminar će biti organizovan u prostorijama Privredne komore Republike Srpske u petak, 02.06.2017. godine sa početkom u 10:00 časova. Prijavu možete izvršiti na e-mail adresu: jelenadj@komorars.ba.

Učesnici na seminaru će imati priliku da unaprijede znanje iz oblasti upravljanja finansijama kroz uvid u najbolje prakse upravljanja obrtnim sredstvima, novčanim tokovima, prihodima i troškovima. Na seminaru će biti posebno predstavljeni modeli za mjerenje finansijskih performansi kao i dijagnostički alat Business Lens koji će Vam pomoći  da  uočite snage i slabosti svog poslovanja i, što je najvažnije, mogućnosti za dalji razvoj.

Pored toga, ovaj događaj Vam pruža i dragocjenu priliku da proširite svoju mrežu kontakata, upoznate druge poslovne žene iz Republike Srpske i podijelite sa njima svoja znanja i iskustva.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave