Rafting Tarom i Drinom - Vikend avantura sa Bisstours-om

07.07.2016. 13:59 / Izvor: Akta.ba
Rafting Tarom i Drinom - Vikend avantura sa Bisstours-om

U dva dana doživjet ćete potpunu avanturu: posjetu jednoj od najljepših pećina u BiH, rafting Tarom i Drinom, noćenje u bungalovima, čist vazduh, dobru hranu i naravno pozitivne vibracije!

Provedite nezaboravan adrenalinski vikend u prirodi. U dva dana doživjet ćete potpunu avanturu: posjetu jednoj od najljepših pećina u BiH, rafting Tarom i Drinom, noćenje u bungalovima, čist vazduh, dobru hranu i naravno pozitivne vibracije!

Vikend avantura - Rafting Tarom i Drinom

2 dana – 1 polupansion

1.DAN 06.08.2016.

Polazak u jutarnjim satima iz Zenice preko Visokog i Sarajeva do mjesta Bastasi kod Foče gdje su smješteni kampovi. Mogućnost fakultativne posjete pećini Orlovača u Sumbulovcu (obavezna najava prilikom rezervacije). Pećina Orlovača ima neopisive skrivene ljepote pećinskog nakita različitih formi koje čine specifičan ambijentalni dizajn. U pećini su pronađeni ostaci pećinskog medvjeda stari 16.000 godina, kao i ostaci grnčarije stari nekoliko hiljada godina. U pećini je i stanište najugroženije vrste sisara u Evropi – slijepog miša. Dolazak u kamp u popodnevnim satima. Smještaj u bungalove. Slobodno vrijeme za uživanje u prekrasnom prirodnom ambijentu. Večera. Moguća zabava uz muziku i logorsku vatru. Noćenje.

2.DAN 07.08.2016.

Doručak. Priprema za rafting Tarom i Drinom, podjela opreme za rafting i prevoz do mjesta početka nezaboravne avanture. Jedinstvena kanjonska dolina Tare poznata u svijetu kao najdublja riječna dolina u Evropi uz uzbudljive čari hirovite rijeke privlači brojne turiste iz cijelog svijeta.Najbistrija rijeka starog kontinenta, zbog bistrine nazvana “suza Evrope” pružit će vam nezaboravne trenutke. Tokom rafting prolazi se oko 20 km najatraktivnijih dijelova kanjona Tare i Drine do kampa. Obilaze se vodopadi, divlji izvori, staje se radi kupanja i fotografisanja prirode od čije ljepote zastaje dah. Dolazak u kamp. Povratak kući. Dolazak na odredište u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA 129 KM - ROK ZA PRIJAVU 25.07.2016.

U cijenu aranžmana uračunato:

  • 1 polupansion (doručak + večera) u bungalovima u kampu,
  • Prijevoz autobusima visoke turističke klase,
  • Pratilac putovanja,
  • Kompletna usluga raftinga (licencirani skiper, oprema, transport do početne tačke),
  • Boravišne takse i osiguranje, taksa za rafting Tarom,

U cijenu aranžmana nije uračunato:

  • Sadržaji koji nisu navedeni u programu
  • Konzumacija pića i lični troškovi
  • Fakultativni izlet: 1) Posjeta pećini Orlovača……10 KM (Obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije, min za realizaciju izleta 30 putnika)

POTREBNA DOKUMENTACIJA:

  • Lična karta

Aranžman rađen na bazi 40 putnika

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza