Agencija za digitalni marketing Lilium Digital na novoj lokaciji

19.04.2021 08:48:23
Agencija za digitalni marketing Lilium Digital na novoj lokaciji

Novi radni ambijent od sada možete pronaći na adresi Srđana Aleksića 2, Veneto zgrada - Otoka

Agenciju za digitalni marketing Lilium Digital od sada možete pronaći na novoj, super pristupačnoj lokaciji, u ulici Srđana Aleksića 2, Lamela A, 12. sprat (Veneto zgrada - Otoka).

“Uvjerit ćete se da je novi radni ambijent mnogo veći i osunčaniji, sigurni smo da će vam se na prvu dopasti nevjerovatan pogled koji se pruža iz njega i da se ipak nećete razočarati što je kuhinja sada nešto manja, jer i dalje, po dobro poznatoj recepturi, kuhamo super uspješne priče sa 100% digitalnim sastojcima”, ističu u Lilium agenciji.

“Veselimo se svim zanimljivim poslovnim idejama koje će u njemu nastati, novim uspješno ispisanim pričama koje će mu dati završni štih i vama, prijateljima, poznanicima i klijentima, koji ćete zajedno s našom ekipom zasigurno doprinijeti održavanju ugodne atmosfere, koja ga već čini posebnim”, poručuju iz Lilium Digital.

Svi ste dobrodošli!

PODIJELI:
TAGOVI: Lilium Digital nova lokacija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo