al
Centroservis vam nudi najbolje usluge servisiranja i tehničkog održavanja

Auto, moto i nautika

Centroservis vam nudi najbolje usluge servisiranja i tehničkog održavanja

01.08.2019 09:28:50 / Izvor: Akta.ba

Centroservis je zasebna organizaciona jedinica u sklopu Centrotrans Eurolines. Servisno-remontni kapaciteti su smješteni na lokaciji Auto-baze Centrotrans-Eurolines te raspolažu sa četiri propusna radna mjesta koja su podržana pratećim specijalističkim radioničkim sadržajima.

Vrše se tehnički zahvati na karakterističnim agregatnim skupinama vozila (motor, mjenjač, karoserija, električne i elektronske komponente vozila itd.).

Tehnologija rada je zasnovana na najsavremenijim principima i standardima iz okvira djelatnosti kao veoma strogim zahtjevima proizvođača, dok je praćenje i nadzor procesa rada podržan i kontrolisan primijenjenim integralnim informacionim sistemom.

Opremu za obavljanje djelatnosti čine savremeni dijagnostički uređaji čiji rad podržava stalna internet konekcija sa servisnim centrima proizvođača vozila kao i svi potrebni specijalni alati koji osiguravaju obavljanje svih tehničkih zahvata na vozilu u vremenu koje je normativno propisao proizvođač vozila.

Stručno osoblje i rukovodni kadar čine visokokvalifikovani zaposlenici sa dugogodišnjim radnim iskustvom i posebnim specijalističkim znanjima stečenim kroz permanentnu edukaciju u vlastitom edukacionom centru ili u trening-centrima proizvođača vozila i/ili pojedinih agregatnih sklopova vozila.

Centroservis kao dio Tehničke funkcije Centrotrans-Eurolines je sve svoje aktivnosti usmjerio ka visokokvalitetnom zadovoljenju zahtjeva korisnika usluga i permanentnom jačanju konkurentnosti na tržištu, a sve to postiže dosljednom primjenom standarda ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 što ga dodatno, u djelatnosti koju obavlja, čini liderom u jugo-istočnoj Evropi.

Osnovna djelatnost Centroservisa je ovlašteno servisiranje i tehničko održavanje vozila iz programa MAN, NEOPLAN i ISUZU.

Centroservis vam nudi najbolje usluge servisiranja i tehničkog održavanja u svojim specijalističkim radionicama!

 

Sve detaljne informacije možete robaći na web stranici http://www.centrotrans.com/centro-servis

Tel: + 387 33 770 857; 770 884; 770 885

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika