al
Citroën ABC 1968 vas poziva na testnu vožnju novog SUV C5 Aircross!

Auto, moto i nautika

Citroën ABC 1968 vas poziva na testnu vožnju novog SUV C5 Aircross!

17.10.2019 09:31:21 / Izvor: Akta.ba

Nova perjanica Marke, ovaj SUV nove generacije usklađena je s posljednjim modelima Citroën. Inspiriran je očekivanjima kupaca, ima jedinstven i afirmativan karakter te nudi jedinstvenu ponudu personalizacije sa 30 vanjskih kombinacija. 

Predvodnik programa Citroën Advanced Comfort®, novi SUV C5 Aircross je najsvestraniji i najudobniji SUV u svom segmentu. Opremljen ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima i sjedalima Advanced Comfort, predlaže novo iskustvo u vozilu tipičnom Citroën.

Ima jedinstvenu modularnost sa 3 individualna, klizna i preklopiva sjedala te prtljažnikom Best in Class od 580 l do 720 l. Moderan i high-tech, nudi 20 sustava za pomoć u vožnji uključujući Highway Driver Assist, sustav za autonomnu vožnju od 2. razine opremljenosti ili Grip Control s funkcijom Hill Assist Descent za odlazak izvan utabanih staza, kao i 6 tehnologija za povezivost, uključujući bežično punjenje pametnog telefona. Proizveden u Francuskoj u tvornici Rennes - La Janais. Opremljen učinkovitim benzinskim i dizelskim motorima od 130 KS do 180 KS i novim automatskim mjenjačem EAT8. 

NOVI SUV C5 AIRCROSS: MODERAN I HIGH-TECH SUV NOVE GENERACIJE 

NOVI SUV CITROËN C5 AIRCROSS JE:

- SUV s jedinstvenim, 100% SUV stilom sa dizajnom karoserije i velikim kotačima, povećanom udaljenošću od tla i bočnom zaštitom, 100% Citroën svojim dizajnom, odlučnim karakterom, monolitnom siluetom, grafičkim elementima i  velikom ponudom personalizacije.

- Najudobniji i najmodularniji SUV u segmentu, nositelj programa Citroën Advanced Comfort®, s ovjesom sa progresivim hidrauličnih graničnicima® i sjedalima Advanced Comfort, 3 stražnja sjedala neovisna, klizna, preklopiva i s nagibom te obujmom prtljažnika Best in Class.

- SUV Nove Generacije, moderan i high-tech, s 20 sustava za pomoć u vožnji među kojima je i Highway Driver Assist koji predstavlja pravi iskorak prema autonomnom vozilu, kao i 6 tehnologija za povezivost.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Duljina: 4 500 mm

Širina: 1 840 mm

Visina: 1 670 mm (sa krovnim nosačima)

Međuosovinski razmak: 2 730 mm

Udaljenost od tla: 230 mm

Obujam prtljažnika: 580 l do 720 l i do 1630 l s preklopljenim sjedalima

TESTNA VOŽNJA SE MOŽE ZAKAZATI U NAŠEM SALONU :  Citroën ABC 1968 d.o.o. Ciglanska 28 (naselje Ciglane) SARAJEVO ili putem 

e-mail:  abc1968@bih.net.ba    Tel.: 033 214 - 077 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika