ELOX BH stvara proizvode koji obezbeđuju sigurnost, uštedu i uživanje

Građevina

ELOX BH stvara proizvode koji obezbeđuju sigurnost, uštedu i uživanje

29.10.2019 08:00:52 / Izvor: Akta.ba

ELOX BH d.o.o. Sarajevo je osnovan 1998 god. kao mala porodična radionica za izradu bravarije na lokalitetu industrijske zone Famos koja se nalazi u Hrasnici. Počevši od malih koraka danas ELOX važi za jednu stabilnu firmu sa dugogodišnjim iskustvom ostavljajući iza sebe zadovoljne kupce i kvalitetno i dugotrajno izrađene proizvode. Vršni zanat i umetnost, ali i istinske vrednosti prenose se sa koljena na koljeno kao pravo porodično blago.

Kompanija ELOX-BH d.o.o. zahvaljujući dugogodišnjem radu sa ponosom zauzima visoko pozicionirano mjesto najuspešnijih kompanija u industriji proizvodnje energetski efikasne aluminijumske i PVC stolarije. U radnim jedinicima kompanije zaposleni su visoko kvalifikovani majstori, inženjeri i menadžeri. Svi oni zajedno stoje iza garancije kvaliteta ELOX proizvoda.

Svedoci smo da u uslovima poslovanja sve oštrije konkurencije pobjeđuju nijanse. Zato ELOX-BH uvijek polazi od želja i potreba kupaca, stvaraju proizvode koje obezbeđuju sigurnost, uštedu i uživanje. Uzimajuči u obzir važnost preciznosti, stručnosti, pravovremenosti, profesionalnosti i kulture u poslu stvaraju prilike da svaki prozor bude izuzetan.

Okretanjem ekologiji i zaštiti čovjekove sredine nastoje da promjene svijest u društvu o značaju energetske efikasnosti. Time sprječavaju gubitke energije bez narušavanja komfora, standarda života ili ekonomske aktivnosti. ELOX BH d.o.o. proizvodi i montira PVC stolariju i AL bravariju po mjeri, svih dimenzija, oblika i načina otvaranja.

Od klasičnih PVC i AL prozora sa i bez roletni, komarnika unutrašnjih klupica, vanjskih okapnica do vrata, portala, unutrašnjih pregrada, fasada, krovnih konstrukcija pa čak i ograda. Sama konstrukcija od koje je sastavljena stolarija garantuju zvučnu i toplotnu izolaciju. Sve ove godine koriste materijale firmi koje su vodeće na tržištu po kvaliteti kao što su Aluplast, Feal,Alumil,G-U i Europrofili.

Za dobru funkcionalnost ,neophodnu čvrstinu i potreban kvalitet mehanizama za otvaranje i zatvaranje izrađenih prozvoda zaslužni su G-U okovi. Savremene automatske mašine renomiranog prozvođača ELUMATEC pružaju mogućnost da se pruži maksimalni kvalitet proizvoda. Prateći stalan razvoj tehnologija opremljeni su savremenim CNC mašinama za obradu repromaterijala pa čak i izrade stakla da bi proizvodi koristili duži niz godina. Dobar kvalitet proizvoda čine kompaniju stabilnim i pouzdanim partnerom. Ovakav vid saradnje pruža obostrano zadovoljstvo.

ELOX-BH tim čine izuzetno sposobni i znanjem podkovani pojedinici, koji će vam uvijek izaći u susret i nastojati da ispune sve Vaše želje i potrebe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina