al
Imate problem s iPhone-om: Možda imate pravo na besplatan popravak u Mekline-u

Tehno kutak

Imate problem s iPhone-om: Možda imate pravo na besplatan popravak u Mekline-u

02.07.2019 09:56:33 / Izvor: Akta.ba

Imate problem s iPhone-om, Mac-om ili drugim Apple-ovim uređajem koji je izvan garancije? Možda imate pravo na besplatan popravak u Mekline-u!

Apple je kompanija kojoj je zadovoljstvo njihovih korisnika na prvom mjestu. Apple ima više od 15 programa popravaka i proširenja koji obuhvaćaju iPhone, Mac i još mnogo toga, koji su u toku, što znači da možete imati pravo na besplatan popravak ako posjedujete uređaj koji ispunjava uvjete.

Ukoliko posjedujete jedan ili više uređaja kompanije Apple, vrijedi pogledati stranicu Exchange and Repair Extension Programs, jer vam to daje ažuran popis programa produžene garancije koji trenutno traju.

Neki od programa zamjene ili popravke su:

  • Poziv za zamjenu baterije na 15-inčnom Macbook Pro
  • Popravka tastature na Macbook AIR, Macbook Pro I Macbook
  • Zamjena ekrana za iPhone X
  • Zamjena iPhone 7, iPhone 8
  • Zamjena punjača…

Spisak svih programa zamjene i popravke možete pogledati sljedećem linku:

Ukoliko ste pronašli neki od svojih Apple uređaja u datim programima sve što trebate učiniti je odnijeti Vaš uređaj u Mekline Apple Autorizovani servis na adresi Obala Maka Dizdara 3, Sarajevo. Stručan tim servisera će napraviti dijagnostiku te obavijestiti Vas o daljnoj servisnoj proceduri. Također, program ne utiče na Vašu garanciju ni zakonska prava.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite zakazati svoj termin za servis uređaja možete se obratiti preko kontakt forme na https://mekline.ba/servis ili preko Facebook ili Instagram stranice.

Apple Authorised Reseller/Service provider Mekline postoji od 1995. godine i od tada bilježi niz uspješnih suradnji što u prodaji to i u servisiranju Apple uređaja. Ljubazna ekipa je uvijek na raspolaganju za kupce. Funkcionišu kao aktivan tim i nastavljaju historiju Macline d.o.o.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak