al

Turizam i gastro

Kulinarsko umjetničko djelo napravljeno od proizvoda iz ponude DDI d.o.o.

08.02.2019 09:57:58 / Izvor: Akta.ba

Kompanija DDI d.o.o. bavi se prodajom repromaterijala za pekarstvo, slastičarstvo i horecu. Jedan od brendova koje distribuira kompanija DDI d.o.o su i proizvodi mlina "Mantler Mühle"

Mlin "Mantler Mühle" iz Rozenburga je već generacijama u posjedu porodice Mantler. Mantler je bilo jedno od prvih preduzeća u Austriji, koje je pekarima nudilo širok asortiman smjesa brašna za najrazličitije vrste hljeba i peciva.

Mantler-Mühle se preko 30 godina bavi proizvodnjom kvalitetnih smjesa bez glutena. U pekarskoj laboratoriji se neprestano razvijaju i isprobavaju nove mješavine. Ovaj mlin je Austriji jedini proizvođač smjesa za kuhanje i proizvodnju peciva bez glutena.

"Naš slastičar prezentuje svoja umijeća pravljenja kolača koji su u potpunosti napravljeni od naših proizvoda. Izvrsnog okusa, kvalitete i izgleda. Kulinarsko umjetničko djelo napravljeno od proizvoda iz naše ponude", poručuju iz kompanije DDI d.o.o..

Fotografije deserta napravljenih od novih proizvoda brenda Mantler, iz ponude kompanije DDI možete pogledati u galeriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Turizam i gastro