al
Laminat Terraclick Santorini, bar za kvadrat bolji

Građevina

Laminat Terraclick Santorini, bar za kvadrat bolji

18.09.2020 09:47:38 / Izvor: Akta.ba

Ako ste se odlučili za promjenu u svom prostoru, želite podne obloge koje su jednostavne za postavljanje i održavanje, a pritom pristupačne cijenom – vaš bi odabir svakako trebao biti laminat. U Europi se počeo koristiti 70-tih godina, a tek za desetak godina krenuo putem Amerike gdje je doživio pravi proboj na tržište. Laminat se prije desetak godina počeo se koristiti i na našim prostorima, i polako pronašao mjesto na tržištu.

Dok su se prethodnih godina koristili isključivo prirodni drveni parketi, danas se ljudi sve više okreću alternativnim rješenjima za svoj dom i poslovne prostore, a odabirom laminata nikako neće pogriješiti.

Povoljniji je u odnosu na parket, jednostavno i brzo se postavlja, otporan je na hemikalije i vrlo čvrst. Još jedna važna stavka koja ga izdvaja u odnosu na parket je ta da su trajniji što znači da nije tako podložan oštećenjima kao parket, te ga nije potrebno ponovno pobrusiti i lakirati.

Kompanija Knežević entering izdvaja akcijsku ponudu Santorini laminata prve klase po cijeni od 11,99 KM.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina