al
Metropola nekretnine: Dvoetažni apartman sa ostavom (skijašnicom) oznake A20

Nekretnine i enterijer

Metropola nekretnine: Dvoetažni apartman sa ostavom (skijašnicom) oznake A20

07.10.2019 08:52:52 / Izvor: Akta.ba

Metropla nekretnine prodaje dvoetažni apartman sa ostavom (skijašnicom) oznake A20, ukupne površine 85,14m2 (apartman 81,77 i ostava površine 6,74m2), a koji se nalazi na posljednjoj stambenoj etaži objekta "Bijela Kuća". Apartman je jugozapadno orjentisan, što znači da je pogled dijelom usmjeren na šumu, a dijelom na vrh Bjelašnice. Na prvoj etaži se nalaze dnevna soba sa kaminom i pristupom lođi, jedno kupatilo i kuhinja sa trpezarijom, odakle je moguće pristupiti drugoj etaži, gdje se nalaze dvije spavaće sobe i drugo kupatilo. Južno pozicionirana spavaća soba, posjeduje garderober površine cca. 3m2. Objekat "Bijela Kuća" je završen, posjeduje upotrenu dozvolu, etažiran je i svaki stan je upisan u ZK.

Objekat "Bijela Kuća" raspolaže sa 22 apartmana raspoređena na četiri etaže. Na najdubljoj suterenskoj etaži se nalaze garažna mjesta i ostave/skijašnice. Druga, visočija suterenska etaža se sastoji od četiri apartmana orjentisana prema naselju, odnosno sa pogledom na stazu. Svaki apartman posjeduje ostavu već uključenu u kvadraturu apartmana po koeficijentu 0,50 i svaki apartman posjeduje mogućnost kupovine garažnog mjesta u suterenu objekta.

Svi apartmani se griju putem plinskog etažnog grijanja i svaki od apartmana posjeduje moderno dizajniran kamin u dnevnom boravku. Ugrađena je kvalitetna unutrašnja drvena i PVC vanjska stolarija koja je obložena aluminijskim maskama, kao najbolje kvalitetno i dugoročno rješenje koje uzrokuje minimalna ulaganja u održavanje.

Garažna mjesta je moguće kupiti po cijeni od 22.000KM sa uračunatim PDV-om.

Standard:

Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijatori. Kamin. Vanjska PVC stolarija obložena aluminijskim maskama. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama, trpezariji i kuhinji. Keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i lođi. Blinda ulazna vrata. Interfon. Lift. Ostava/skijašnica u suterenskoj etaži.

Lokacija:

Objekat "Bijela kuća" se nalazi u mjestu Babin Do, na Bjelašnici. Pozicioniran je u trenutno najatraktivnijem dijelu naselja, samo 300m od hotela "Maršal" ali sa pogledom prema hotelu "Han" i drugim novoizgrađenim objektima smještenim u sami centar mjesta Babin Do. Nalazi se na lijevoj strani ceste, cca. 100m udaljenosti od restorana "Staza". Obzirom da je smješten tačno iznad ostalih apartmanskih objekata, a ispod borove šume, sve sa prelijepim pogledom, zaista predstavlja oazu mira i uživanja, fantastičnu lokaciju za odmor tokom bilo kojeg perioda godine i dovoljno blizu za ponijeti sportsku opremu bez pomoći vozila bilo koje vrste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer