al

Nekretnine i enterijer

Metropola nekretnine prodaje građevinsko zemljište sa pratećim objektima (Foto)

14.03.2020 09:23:44 / Izvor: Akta.ba

Metropola nekretnine prodaju građevinsko zemljište površine  3.940m2, na kojem se nalazi ukupno šest manjih objekata skladišno-proizvodnog i administrativnog tipa ukupne neto površine (stvarne i uknjižene) 622m2. Ovoj nekretnini se pristupa direktno sa asfaltirane ceste, a isto je uređeno na način da teretna vozila imaju vrlo jednostavan kružni prolaz kroz  centralni dio zemljišta, te pristup svakom objektu. Nekretnina ima sve priključke na infrastrukturnu mrežu, a svaki izgrađeni objekat je uknjižen. Zemljište je potpuno ograđeno, a sa pristupne strane ima kliznu metalnu ogradu sa otvorom dugim dvanaest metara. Prolaskom dalje nailazi se prvo na portirnicu, potom na administrativni objekat u kojem su smještene kancelarije i magacinski prostor, te konačno do skladišta (magacin potrošnog materijala) koje ima dimenzije cca 36m x 8m.

Zbog izolovane lokacije, odličnog prilaza, te načina na koji je zemljište uređeno, ova nekretnina je odlična da se uz minimalne preinake nastavi koristiti kao skladišno proizvodni pogon. Blizina pristupa autoputu u ovom slučaju svakako daje ogromnu prednost i ovu nekretninu čini atraktivnijom.

Standard:

Priključci na gradsku infrastrukturnu mrežu (voda i kanalizacija, električna energija, telekomunikacije itd..). Objekti na zemljištusu izgrađeni osamdesetih godina, a tokom 2005 su rekonstruisani. Svi izgrađeni objekti na zemljištu su uknjiženi. Parceli se pristupa sa asfaltirane ceste, s koje strane je postavljena željezna klizna ograda duga 12m.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Doglodi, na području općine Ilidža. Okružena je drugim poslovnim i stambenim objektima. Ima odličan pristup naročito za teretna vozila, te vrlo jednostavan pristup autoputu A1, koji je udaljen samo 3km.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer