Moderno uređeni kancelarijski prostori, Stup, Ilidža

25.05.2021 09:05:56

Metropola nekretnine iznajmljuje kancelarijski prostor ukupne površine 250m2 u industrijskoj zoni naselja Stup.

Metropola nekretnine iznajmljuje kancelarijski prostor ukupne površine 250m2, koji se nalazi u modernom poslovnom objektu, izgrađenom u industrijskoj zoni naselja Stup. Prostor se sastoji od čajne kuhinje sa dva odvojena toaleta, pet kancelarijskih prostorija i jedne server prostorije. Prostor raspolaže sa velikim parking prostorom ispred objekta, dovoljnim za parkiranje 8 automobila ukupno a što je uključeno u mjesečnu cijenu najma. Pored modernog načina gradnje, vrlo lijepog vanjskog uređenja, ističemo da se radi o izrazito dobroj lokaciji, sa asfaltnim pristupom, odnosno već davno izgrađenoj infrastrukturi koja omogućava odličan pristup gradskim saobraćajnicama i brz i jednostavan pristup autoputu. Cijena mjesečnog najma iznosi 5000 KM.

U istaknutu cijenu nije uračunat PDV!

Standard:

Centralno grijanje putem vlastite kotlovnice. Vanjska aluminijska stolarija sa termo staklom tip „FEAL-65“. Unutrašnja aluminijska stolarija sa termopanelom. Objekat je klimatiziran i osiguran alarmom i video nadzorom. CATV. Internet. Telefon.

Lokacija:

Poslovni objekat u kojem se nalazi kancelarijski prosotor je smješten u poslovnoj zoni naselja Stup, manje od 500m udaljen od glavne gradske saobraćajnice i samo par kilometara od pristupa autoputu. U blizini ove poslovne zgrade se nalaze brojni drugi poslovni objekti poput objekata firme "Ećo Company", "Luk", "Bagno" i "Aluplast" i dr..

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer