al
Na OLX-u je vaša prodavnica uvijek otvorena!

Predstavljamo

Na OLX-u je vaša prodavnica uvijek otvorena!

10.04.2020 10:20:25 / Izvor: Akta.ba

Prolazimo kroz razdoblje neizvjesnosti, gdje se male i velike kompanije suočavaju s velikim izazovima. Sada, kada smo svi kod kuće, znači da smo svi online.

Ukoliko kupci ne mogu doći u Vaše fizičke lokacije poslovanja OLX Shop vam omogućava da im proizvode dostavite na adresu.

OLX shop je jedinstveni način promocije Vaše trgovine, agencije ili biznisa na internetu. To je posebno razvijen sistem kupoprodajne platforme OLX.ba koja Vam omogućava da maksimizirate Vaše prihode od već postojećeg ili tek začetog biznisa - uz minimalan utrošak energije i vremena. Probajte i uvjerite se - OLX shop mogu otvoriti sva fizička i pravna lica koja žele unaprijediti prodaju putem online kanala i OLX platforme.

Zdravlje je na prvom mjestu- Zaštitite sebe i svoje najmilije

Ne zaboravite poduzeti sve higijenske i sigurnosno-epidemiološke mjere izdate od strane Ministarstva zdravstva, te pratiti upute Ministarstva zdravstva, Zavoda za javno zdravstvo i Svjetske zdravstvene organizacije.

Koristite OLX integrisanu dostavu sa povjerenjem. Naš partner za dostavu poduzima sve potrebne mjere zaštite u svakodnevnom obavljanju svojih aktivnosti.

Zaštitite sebe i svoje najmilije: Nosite zaštitnu masku i rukavice kada preuzimate ili isporučujete artikal kuriru, a posebno ukoliko imate simptome gripa ili prehlade.

Koristite vlastitu olovku za potpis dokumentacije i pridržavajte se preporučenih mjera socijalne distance.

Čim dođete u posjed proizvoda ili novca, ne zaboravite da ga dezinficirate, a zatim operete ruke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo