Pametna skijaška i snowboard kaciga - Livall RS1

21.01.2021 09:16:47
Pametna skijaška i snowboard kaciga - Livall RS1

Skijaši i snowborderi, ovo je za vas!

Pametna skijaška i snowboard kaciga - Livall RS1, s kojom ostajete povezani na padini sa svojim pametnim telefonom i istovremeno ste zaštićeni. To je revolucionarna kaciga s Bluetooth vezom koja nudi veliki raspon pametnih značajki.

On zadovoljava sve sigurnosne elemente, osiguravajući brzu vezu s vašim mobilnim telefonom za dvosmjernu komunikaciju - primanje poziva, kao i slušanje popularne glazbe tijekom zimskih aktivnosti na padini.

Livall dolazi s jedinstvenom pametnom kacigom koja spaja sigurnost, tehnologiju i dizajn u vrlo visokoj kvaliteti, čineći vaše zimske aktivnosti nezaboravnim iskustvom. Na kacigi ima do 15 ventilacijskih otvora kako bi se osigurala izvrsna ventilacija tijekom toplijih dana. Izvrstan i funkcionalan dizajn čini Livall RS1 revolucionarnom kacigom za svakodnevne zimske sportove.

Mekline iz svoje ponude izdvaja Livall RS1 pametnu kacigu za skijanje ili snowboard - Poručite Vašu za samo 249 KM!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme