al

Ljepota i zdravlje

Pokloni za prvorođene bebe u 2017. godini

06.01.2017 09:26:42 / Izvor: Akta.ba

Prvorođene bebe u 2017. godini, tačnije njih 47 i njihove mame u porodilištima u Sarajevu, Istočnom Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Banjoj Luci posjetili su predstavnici Konzuma BiH i obradovali ih vaučerima u vidu jednogodišnje zalihe Lumpi pelena koje će im zajedničke dane u njihovim domovima učiniti lakšim i bezbrižnijim.

"Ovo je nasretniji dan u mom životu. Tačno dvije minute poslije ponoći postala sam majka prekrasne djevojčice. Beba i ja se super osjećamo, sve je prošlo u najboljem redu. Suprug i ja smo ponosni zbog prinove, ljepši i bolji poklon u 2017. godini nismo mogli dobiti", istakla je Alena Aljukić koja se porodila u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu.

Vođeni mišlju da nema ljepšeg početka godine od nastanka novog života, posjeta porodilištima i darovanje novorođenih beba postalo je dio poslovne tradicije Konzuma BiH. Nerijetko, takvi susreti pretvore se u neraskidive veze. Prošlog januara, Alisa Vujinović iz Sarajeva bila je u porodilištu, a danas sa suprugom uživa u igri sa jednogodišnjim sinom koji njihov dom ispunjava srećom, smijehom i bezazlenim nestašlucima.

"Sjećam se prošle Nove godine, planirali smo slavlje s prijateljima, ali je beba odlučila iznenaditi nas i stići dva dana ranije. Nekoliko trenutaka prije nego je ponoć označila početak Nove, suprug i ja stigli smo u bolnicu, a naš sin rođen je nekoliko sati kasnije. Dodatnu radost pričinio nam je Konzum BiH sa prigodnim darovima, a sretna sam što su i ove godine bili s nama, na Noin 1. rođendan. Bio je to srdačan i prijateljski susret", istakla je ova sretna majka.

PODIJELI:

TAGOVI: pokloni konzum konzum bh

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ljepota i zdravlje