al

Predstavljamo

Sa ELOX ogradama uljepšajte izgled vašeg doma

21.11.2017 14:22:34 / Izvor: Akta.ba

Ograde i terase dodatno upotpunjuju izgled Vašeg doma. Bilo da je riječ o unutrašnjim ili spoljašnjim ogradama, montaža aluminijumskih ograda je predviđena za sve visine i namjene, za ekskluzivne poslovne i kvalitetne stambene namjene, enterijere i eksterijere.

Karakteristika naših ograda je prilagodljivost svim zahtjevnim visinama i željenim oblicima, kao i gotovo neiscrpan izbor oblikovanja i boja, što omogućava primjenu i kod rekonstrukcija potkrovlja, galerija, poslovnog ili drugog prostora.

Konstrukcija se sastoji od zglobno formiranih aluminijumskih profila zategnutih čeličnim šipkama, što joj daje fleksibilnost, čvrstu, trajnu i kvalitetnu estetsku obradu. Svi stubovi ograde se vezuju direktno za podlogu (i to po mogućnosti vertikalnom vezom ili horizontalnom bočnom vezom), a krajnji stubovi se radi sigurnosti dodatno vezuju za zid.

ELOX ograde će dodatno uljepšati izgled Vašeg doma. Predviđene su za ekskluzivne poslovne i kvalitetne stambene objekte, enterijere i eksterijere. Izuzetnu primenu nalaze prilikom rekonstrukcija potkrovlja, galerija, poslovnog i stambenog prostora.

Prednosti aluminijskih ograda:

  • Nisu zahtjevne za održavanje.
  • Otporne su na vremenske utjecaje.
  • Odlikuju se malom težinom i jednostavnom montažom.
  • Garantiraju dugovjecčnost.
  • Jednostavno se uklapaju u okolinu jer se proizvode u širokom spektru boja i modela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo