al
Tri koraka do radnog stola - iPad, Apple Pencil & Apple smart keyboard

Tehno kutak

Tri koraka do radnog stola - iPad, Apple Pencil & Apple smart keyboard

05.02.2020 08:28:12 / Izvor: Akta.ba

iPad

Kao računar, ali drugačiji od bilo kojeg računara!

Novi iPad objedinio je veliku snagu, sposobnost računara sa lakoćom upotrebe i svestranošću koju niste očekivali od njega! A sada je još svestraniji sa 10.2″Retina zaslonom, podrškom za pametnu tastaturu u prirodnoj veličini i nevjerovatnim mogućnostima novog iPadOS-a! Kao i svaki Apple-ov proizvod, iPad je dizajniran tako da Vam mogućava sigurno prijavljivanje u aplikacijama i na web lokaciji uz Apple ID koji već imate.

Apple Smart Keyboard

Smart Keyboard Folio - Kompletna tipkovnica. Kompletna zaštita.

Novi Smart Keyboard Folio tipkovnica je pune veličine za maksimalno udobno tipkanje u svakom trenutku. Ostatak vremena je lagana, izdržljiva zaštita za prednju i stražnju stranu tvojeg novog 11- ili 12,9-inčnog iPada Pro. Samo spojiš i tipkaš.

Apple Pencil za iPad

Olovka piše novo poglavlje.

Prva olovka Apple Pencil otkrila nam je potpuno nov način crtanja i pisanja bilješki: intuitivan, precizan i gotovo čaroban. Nova olovka ide još nekoliko koraka dalje. Sada dvostrukim dodirom možeš brzinski mijenjati alate, a punjenje i uparivanje s iPadom potpuno je bežično. Mala revolucija koja će ostaviti traga. Nova olovka Apple Pencil magnetski se pričvršćuje na bočnu stranu iPada Pro. Pritom se automatski počinje puniti te se uparuje s tvojim uređajem.

Mekline

Obala Maka Dizdara 3, 71000, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Ovlašteni prodavač i serviser Apple uređaja. AAR Mekline iPhone, Mac, iPad, iPod i Beats Servis

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak