Ambasador Ferguson posjetio portal Akta.ba

29.10.2015. 15:32 / Izvor: Akta.ba
Ambasador Ferguson posjetio portal Akta.ba
OTVORI GALERIJU

Oduševljen sam mogućnostima i alatima koje vaša kompanija pruža malim i srednjim biznisima, kazao je ambasador Velike Britanije u BiH Edward Ferguson prilikom današnje posjete portalu Akta.ba.

Ambasador Velike Britanije u BiH Edward Ferguson prilikom današnje posjete portalu Akta.ba kazao je da je oduševljen mogućnostima i alatima koje ovaj portal pruža malim i srednjim biznisima.

''Većina njih nema kapacitete da rade analize te im je teško pratiti trendove na tržištu. Zbog toga im je mogućnost da to sve pronađu na jednom mjestu izuzetno važna'', kazao je on.

Budući da je uključen u podržavanje ekonomskih reformi, navodi da mu je drago vidjeti da je ovo jedna dinamična kompanija, a posebno je rijetko, ističe, u BiH vidjeti kompaniju u kojoj većinom rade žene.

Azra Atagić-Ćatović, direktorica portala Akta.ba, bila je jedan od stipendista programa Britanske ambasade u BiH, tako da sam već prije dosta čuo o vašoj kompaniji, a sada mi se pružila prilika i da je posjetim što mi je izuzetno drago, kazao je na kraju svoje posjete ambasador Ferguson.

"Počastvovana sam što je njegova ekselencija ambasador Ferguson posjetio kolektiv Akta.ba portala. Drago mi je što podržava reforme u BiH i stavlja privredu u prvi plan. Sa Britanskom ambasadom sarađujemo od 2009. i  drago mi je što su u nama prepoznali partnera te što cijene naš rad", kazala je tom prilikom Azra Atagić-Ćatović, direktorica portala Akta.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti