Poslovni kompleks Bobar banke u Srpcu ponuđen za 1,47 miliona KM

08.09.2022. 10:25 / Izvor: Glas Srpske
Bobar banka

Bobar banka Bijeljina u stečaju i NLB banka Banjaluka ponudile su na prodaju kompleks poslovnih objekata sa zemljištem u Srpcu po početnoj cijeni od 1,47 miliona maraka.

Bobar banka Bijeljina u stečaju i NLB banka Banjaluka ponudile su na prodaju kompleks poslovnih objekata sa zemljištem u Srpcu po početnoj cijeni od 1,47 miliona maraka.

U oglasu o prodaji nepokretne imovine navedeni su objekti i zemljište koji se prodaju u zatečenom imovinsko-pravnom statusu, u viđenom stanju. Na prodaji su privredne zgrade, oranice, livede, kotlovnice, tvornica i drugi objekti u sklopu kompleksa ukupne površine 39191 m2.

Pravo učešća u javnoj prodaji imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit u iznosu od 50.000 maraka najkasnije do 15. septembra ove godine na transakcioni račun Bobar banke u stečaju Bijeljina broj 555-090-00565201-27, otvoren u Novoj banci Banjaluka.

"Prodaja imovine obaviće se putem usmenog javnog nadmetanja 20. septembra sa početkom u 12 časova u prostorijama Bobar banke", navedeno je u oglasu.

Kupac je dužan da kupoprodajnu cijenu, umanjenu za iznos plaćenog depozita, plati u roku od 15 radnih dana od dana održavanja javne prodaje, a osam dana nakon uplate ukupnog iznosa kupac je dužan da zaključi notarski ugovor o kupoprodaji. Sve troškove oko sačinjavanja, ovjere i sprovođenja kupoprodajnog ugovora u javnom registru, naknade, takse i poreze u vezi sa kupljenom imovinom, uključujući i eventualni porez na kapital ili PDV, snosi kupac.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije