Stečajni upravnik oglasio prodaju imovine Konjuha iz Živinica

Investicije / IMOVINA U STEČAJU

Stečajni upravnik oglasio prodaju imovine Konjuha iz Živinica

Predmet prodaje je i upravna zgrada fabrike stolova, magacin repro materijala, salon namještaja sa magacinom, radnički restoran...

28.02.2018. 09:28 / Izvor: Akta.ba

Stečajni upravnik  Konjuha d.d. Živinice, za proizvodnju i promet namještaja objavio je prodaju proizvodno-poslovnih objekata, izgrađeni unutar kruga Tvornice, više objekata koji predstavljaju funkcionalnu cjelinu.

Predmet prodaje je i upravna zgrada fabrike stolova, magacin repro materijala, salon namještaja sa magacinom, radnički restoran, kotlana-energana, magacin gotovih proizvoda, pilana, krojačnica, sušara, upravna zgrada sa radionom i vatrogasnim spremištem, dimnjak, bazen furniri, garaža, fabrika furnira i drvna galanterija, benzinska pumpa, autobaza radionice...

Prodaja imovine izvršit će se usmenim javnim nadmetanjem.

Pravo učešća na Oglasu o prodaji, imaju sva pravna i fizička lica, koja prije održavanja prodaje dostave dokaz o uplati sredstava na ime garancije (depozita) u iznosu od 10% od vrijednosti predmeta prodaje odnosno najviše 10.000,00 KM na transakcijski račun firme „KONJUH" dd Živinice.

Prodaja će se vši po načelu "viđeno-kupljeno", bez naknadnih prigovora, žalbi, vezano za predmet prodaje,

Više informacija ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije