Bivši bh. reprezentativac Senijad Ibričić izgradio još jednu luksuznu zgradu

13.05.2019. 10:45 / Izvor: Akta.ba
Bivši bh. reprezentativac Senijad Ibričić izgradio još jednu luksuznu zgradu

Iz priložene fotografije da se vidjeti da se radi o trospratnom objektu specifičnog dizajna uz nadograđene dvije etaže.

Bivši bh. reprezentativac je prije nekoliko godina zajedno s Edin Džekom izgradio luksuznu zgradu na jednoj od najpoželjniji lokacija u Splitu te fantastičnim pogledom, piše sportsport.ba.

"Split nam je oduvijek u srcima, tako da smo Edin i ja došli na ideju da bismo nešto mogli i sagraditi, te smo se onda odlučili na ovu prekrasnu destinaciju. Došli smo tu s porodicama i sada ćemo biti na relaciji Split i gradovi u kojima igramo. Ovo je naš prvi projekt, te smo vrlo zadovoljni ishodom. Ima dosta zainteresovanih kupaca, a dvojica Splićana su već dobili svoje ključeve. Radujemo se što ćemo uživati u pogledu na more, ovo je zbilja pravo bogatstvo", rekao je Senijad Ibričić tada za Slobodnu Dalmaciju.

U međuvremenu, Ibrčić je u gradu na obali Jadranskog mora izgradio još jednu luksuznu zgradu. Otkrio je to prijatelj iskusnog veznjaka, Irman Islamović.

Islamović, koji je vlasnik autoprevozničke kompaniju u SAD-u, je na društvenoj mreži Instagram čestitao Ibrčiću na izgradnje novi zgrade, a fudbaler Domžalea mu se zahvalio na čestitkama.

Iz priložene fotografije da se vidjeti da se radi o trospratnom objektu specifičnog dizajna uz nadograđene dvije etaže.

Nema sumnje da za kupovinu stanova u ovoj luksuznoj zgradi već ima zainteresovanih te da Ibrčić neće imati problema da budućim kupcima uruči ključeve u ruke.

Ibrčić je evidentno shvatio da je posao s nekretninama garancija za dobru zaradu te kada okači kopačke o klin definitivno neće morati brinuti za finansijsku stabilnost. 

Inače, ovaj 33-godišnjak je član Hajduka bio od 2008. do 2011. godine. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije