Nakon Igmana i u centru Sarajeva WarZone Centar Senderija (Foto)

04.12.2019. 10:18 / Izvor: Akta.ba
Nakon Igmana i u centru Sarajeva WarZone Centar Senderija (Foto)
OTVORI GALERIJU

Najveći Centar za Paintball i Aisoft Igman, WarZone Centar, nakon Igmana, otvara još jedan prostor, ovog puta u zatvorenom prostru na Skenderiji na površini od cca 2000m2.

Najveći Centar za Paintball i Aisoft Igman, WarZone Centar, nakon Igmana, otvara još jedan prostor, ovog puta u zatvorenom prostru na Skenderiji na površini od cca 2000m2, potvrdili su iz WarZone za Akta.ba.

Prostor je pokriven kamerama, odnosno live streamom te ratnim zvučnim efektima. Uređen je po principu ratnog terena kao i ratnih igrica.

"Teren je idealan posebno za zimski period za organizaciju team buildinga, rođendanskih  zabava kao i periode kada vam je potreban bijeg od svarnosti i imate viška adrenalina. Koristi se kvalitetna vrhunska oprema od replika oružja (kalaš, skar, pumparica, m4, snajper, pistolji) pa do uniforme i zaštitne opreme. Broj ucesnika je od četiri do 20. Termin igranja je dva sata", kazali su iz WarZone.

U sklopu WarZone Centra Senderija nalazi se WarZone Airsoft streljana zanimljivog sadržaja sa velikim brojem replika oružja kao i suvenir shop GravArt.

"Ovom prilikom pozivamo sve one koji do sad nisu imali priliku da nas posjete da iskoriste ovu priliku i zabave se na poseban način. Rezervacije i ostale informacije na broj telefona 061 770 100."

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije