Bosanski brend GlamWood proizveo torbe za kojim će poludjeti Europljanke

29.01.2020. 10:15 / Izvor: Akta.ba
Bosanski brend GlamWood proizveo torbe za kojim će poludjeti Europljanke
OTVORI GALERIJU

GlamWood je novi brend koji je na tržište plasirao unikatne proizvode od drveta među kojima prednjače ženske torbe kao i razni drveni modni dodaci .

GlamWood je novi brend koji je na tržište plasirao unikatne proizvode od drveta među kojima prednjače ženske torbe kao i razni drveni modni dodaci drvene naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje te drveni satovi i naočale a za muškarce izdvajaju drvene kravate te poslovne asesoare.

Torbe, kao i ostali proizvodi, rađeni su od laganog drveta te su jedinstvenog dizajna na kojem se svakodnevno radi. Dizajn određenog dijela proizvoda je u tradicionalnom  bosanskom duhu sa motivima bosanskog ćilima.

Prema izjavi Adisa Alihodžića, vlasnika firme Alibeg i pokretača brenda Glam Wood, torbe već plijene pažnju velikog broja žena u Evropi i svijetu gdje će biti i plasirane.

Za portal Akta.ba također je rekao da će proizvodi zvanično biti prezentovani u Dubaiju i Milanu, a želja mu je da proizvode plasira i na tržištu Bosne i Hecegovine i da naš bosanski brend prvo pronosaju Bosanke.

Neće žuriti sa plasmanom jer, žele da vide sve mogućnosti i da proizvod nađe najbolji put.

Proizvodi se trenutno mogu pogledati na zvaničnim stranicama Instagrama i facebooka kao i maloprodajnom objektu na Skenderiji.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti