Počela rekonstrukcija dvorane Borik

13.02.2013. 13:53 / Izvor: eKapija.ba
Počela rekonstrukcija dvorane Borik

U prvoj fazi izvodiće se radovi na uvođenju ventilacije i klimatizacije, a nakon toga slijedi sanacija krova i staklenih prizmi. Poslovi sanacije i rekonstrukcije SD "Borik" povjereni su preduzeću "Građenje" iz Pala.

Direktor JU Sportski centar "Borik", Manojla Zrnić, rekao je da je danas, 13. februara, počela rekonstrukcija sportske dvorane "Borik". U prvoj fazi izvodiće se radovi na uvođenju ventilacije i klimatizacije, a nakon toga slijedi sanacija krova i staklenih prizmi.

Zrnić je istakao da su svi korisnici usluga dvorane „Borik“ obaviješteni o početku rekonstrukcije i da su od njih dobili podršku za ovaj posao.

"Od 9. marta počeće postavljanje klime i ventilacije iznad borilišta, a radovi će biti izvođeni u vremenu od 8.00 do 18.00 časova. Nakon toga, klubovi će moći da koriste svoje termine za trening. Subotom i nedjeljom neće biti radova, tako da će klubovi normalno odigravati prvenstvene mečeve", pojasnio je Zrnić.

Vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za društvene djelatnosti, Radenko Đurica, rekao je da je za sanaciju i rekonstrukciju dvorane "Borik" obezbijeđeno 1,1 milion maraka kreditnih sredstava i dodao da će za realizaciju ovog projekta biti potrebno još sredstava, te da očekuje pomoć resornog ministarstva, Savjeta ministara BiH, kao i drugih institucija Republike Srpske i BiH.

Ugovor o sanaciji i rekonstrukciji SD "Borik" potpisali su krajem prošle godine gradonačelnik Banje Luke, Slobodan Gavranović, i predstavnici preduzeća "Građenje" iz Pala.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije