Počela gradnja stambenog objekta Sarajevo Waves 5

25.08.2020. 10:24 / Izvor: Akta.ba
Počela gradnja stambenog objekta Sarajevo Waves 5
OTVORI GALERIJU

Jedinstveni stambeno-poslovni kompleks Sarajevo Waves postaje bogatiji za još jedan objekat.

Jedinstveni stambeno-poslovni kompleks Sarajevo Waves postaje bogatiji za još jedan objekat. Iz kompanije Compact Invest objavili su da je počela izgradnja novog domaćeg projekta na svjetskom nivou za sve ljubitelje kvalitetnog i modernog stila življenja uz sve potrebne popratne sadržaje.

"Ukoliko želite da otkrijete nešto izvanredno, onda dođite u Sarajevo, mjesto u kojem se susreću istok i zapad. Grad je smješten duž duge i uske doline, okružen šumom obraslim planinama sa svih strana, a skoro svaka raskrsnica i ugao ulice pružaju pogled na idiličnu pozadinu razglednice", poručuju investitori kompleksa prepoznatljivog dizajna koji se nalazi u prirodnom ambijentu mirnog naselja Otes – Ilidža.

"Baš kao na razglednici izgledaju i stambeno-poslovni objekti Sarajevo Waves, a sarajevsko naselje Otes uskoro će biti bogatije za još jedan ovakav objekat - peti po redu", izjavila je Elva Halilović iz kompanije Compact Invest d.o.o. čiji se kompleks Sarajevo Waves može pohvaliti nagradom Asocijacije arhitekata za najbolju realizaciju projekta u 2016. godini.

Kupovina stana je jedna od najvažnijih životnih odluka i zato je svima važno da mjesto na kojem će provoditi godine i decenije svog života ispunjava sve njihove potrebe. Jedinstvena arhitektura, kvalitetni materijali i prirodno okruženje velike su prednosti stambenih jedinica Sarajevo Waves, a da peta stambena jedinica donosi mogućnosti za još sadržajniji i bezbrižniji život svjedoče i njegove karakteristike.

"Novi stambeni objekat sa svojim sadržajima upotpunit će dosadašnji dio kompleksa, a krasit će ga 25 stanova (prizemlje + sedam spratova). Svaka spavaća soba u stanovima imat će svoje kupatilo (master bedroom). Dio objekta bit će prilagođen za trenutke uživanja i relaksacije u spa centru, bazenu, teretani, sauni, beauty centru..., a jedinstvena valovita arhitektura dodatno će obogatiti kompletan doživljaj", dodala je Halilović.



Peti stambeno-poslovni objekat Sarajevo Waves, od ukupno osam planiranih, imat će po pet stambenih jedinica različitih kvadratura na svakom spratu. Izgradnja će trajati 24 mjeseca, a koštat će 5,5 miliona KM. Osnovna karakteristika ovog projekta, kako su naveli investitori, je da zadovolji potrebe modernog stila življenja, ali i osigura nova zapošljavanja i doprinese unapređenju poslovnog i privrednog ambijenta u Bosni i Hercegovini.

Podsjetimo, moderni stanovi Sarajevo Waves imaju prepoznatljive velike teraseod kojih dio ima pogled na rijeku Željeznicu i olimpijske planine Igman i Bjelašnicu, a za ugodan život u komfornom, sigurnom i kvalitetnom domu osigurani su i drugi brojni sadržaji – za vaše najmlađe dječija igrališta kao bezbrižna mjesta za igru, dovoljno parking mjesta, caffe-restoran, domaći lanac trgovina, mjenjačnica, rent a car... 

Također, kupovinom stana unutar kompleksa, svaki kupac na poklon dobija jedno parking mjesto, kao i mogućnost boravka na krovnoj zelenoj terasi.

"Vjerujemo da nakon svega navedenog više nemate dilemu gdje živjeti i gdje raditi – jer šta više očekivati od zemlje u srcu Evrope i zemlje koja ima oblik srca te grada koji ima stambeno-poslovni objekat odmaknut od gradske vreve, a pozicioniran tako da vam ništa nije daleko. Radujemo se jer ćemo naselje Otes obogatiti još jednim objektom koji će biti na usluzi stanovnicima, stanarima kompleksa te budućim kupcima", ističu investitori elegantnog kompleksa koji se nalazi uz sami centar Ilidže.

Jednostavno - Sarajevo Waves - pametno ulaganje za cijeli život!

Zainteresovani ste za kupovinu stana? Svim zainteresovanim do kraja mjeseca septembra investitor omogućava niže cijene stanova kao i posebne pogodnosti otplatnog plana! Javite se na brojeve telefona: +387 60 301 11 10 ili +387 60 301 11 14.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije