Bh. kompanija oprema penthouse od 2 miliona KM u Sarajevo Toweru

05.10.2021. 12:15 / Izvor: Akta.ba
Bh. kompanija oprema penthouse od 2 miliona KM u Sarajevo Toweru
OTVORI GALERIJU

Radovi na Sarajevo Toweru najmodernijem stambenom objekatu u Sarajevu se polaku privode kraju, a za sve kupce ovih stanova dostupna je i nova usluga.

Radovi na Sarajevo Toweru, najmodernijem stambenom objekatu u Sarajevu, polaku se privode kraju, a za sve kupce ovih stanova dostupna je i nova usluga.

Budućim vlasnicima stanova opremanje stana je nadohvat ruke uz uslugu koju nudi prodajni tim "Sarajevo Tower" u suradnji sa Nova Ambientom d.o.o.

Kako bi ubrzali cijeli proces i stanarima sačuvali dragocjeno vrijeme, pripremili su opremanje stanova u koje je uključeno kompletno opremanje od zavjesa do elektrouređaja po principu ključ u ruke.

"Stanari će imati dvije ili tri opcije između kojih će moći birati. To smo kreirali kako bismo im olakšali cijeli proces odlučivanja i dolazak do finalnog riješenja za koje neće morati gubiti dodatno vrijeme. Mi smo već preventivno pripremili idejna riješenja za njih. Također, u ponudi je i mogućnost dizajniranja po želji kupca.", kazao je Nedžad Hodžić, direktor Nove Ambiente za Akta.ba.

Opremanje penthausa vrijednog 2 miliona KM

U proteklim godinama kompanija Nova Ambienta ostvarila je značajne rezultate u proizvodnji dizajniranog namještaja i opremanja kompletnih enterijera. 

Upravo je ova kompanija izabrana i za opremanje penthousa vrijednog 2 miliona KM.

"Radi se o specifičnom penthousu koji uključuje saunu, jakuzzi i sve što je potrebno za luksuzno stanovanje. Pogled iz ovog penthousa je fenomenalan jer se pruža pogled na Sarajevo i okolne planine", kazao je Nedžad.

Penthause je prilagođen i opremljen po želji vlasnika.

Podsjetimo, investitori projekta "Sarajevo Tower" saopćili su u junu ove godine da su nakon usaglašavanja otvorenih pitanja riješili međusobne odnose i stvorili pretpostavke za okočanje projekta što će rezultirati useljenjem kupaca u stanove do kraja godine.

Ubrzo nakon rješavanja pravnog spora, osigurana su i neophodna finansijska sredstva i stručni kapaciteti za okončanje projekta. Na taj način je ubrzan nastavak aktivnosti na okončanju svih radova i osiguranju odobrenja za upotrebu objekta u cjelosti.

E.O.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije