Započele aktivnosti na projektu energijske učinkovitosti u Novom Travniku

14.04.2022. 14:38 / Izvor: Akta.ba
Sastanak Novi Travnik

Načelnik Općine Novi Travnik danas je razgovarao s predstavnicima konsultantske tvrtke nLogic d.o.o. Sarajevo.

Načelnik Općine Novi Travnik danas je razgovarao s predstavnicima konsultantske tvrtke nLogic d.o.o. Sarajevo čime su započele projektne aktivnosti sukladno Odluci Općinskog vijeća o pristupanju projektu energijske učinkovitosti "Rekonstrukcija sustava grijanja i snabdijevanje toplotnom energijom zgrade Općine Novi Travnik" po ESCO modelu financiranja, od 24.03.2022.godine.

"Općina Novi Travnik će implementirati projekt u suradnji s organizacijom UNDP, koja  pruža podršku u pripremi i realizaciji projekta kroz izradu  studije izvodljivosti i studije energijske efikasnosti kao ulaznih dokumenata za pripremu tenderske dokumentacije sukladno ESCO modelu i Zakonu o javnim nabavama u Bosni i Hercegovini", saopćeno je.

Nakon što su definirani ulazni podaci za izradu studije, te predstavljena mogućnost rješenja za objekte Općine i Doma kulture kao jednog sustava grijanja, predstavnici nLogic d.o.o. obišli su prostor kotlovnice u zgradi Općine, te objekt Doma kulture.

Prema dinamičkom planu projekta, završetak studije i tenderske dokumentacije očekuje se početkom mjeseca lipnja 2022. godine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije