Luksuzno naselje Park Residence poprima svoje obrise

14.10.2022. 10:54 / Izvor: Akta.ba
park residence

Na Youtube kanalu Aerial objavljen novi video na kojem se vidi da su postavljeni temelji za nekoliko zgrada i da su one počele nicati i iznad zemlje.

U samom centru Sarajeva, iznad Marijin Dvora, rađa se kondominijum Park Residence.

Na Youtube kanalu Aerial objavljen novi video na kojem se vidi da su postavljeni temelji za nekoliko zgrada i da su one počele nicati i iznad zemlje.

Park Residence činit će pet stambenih objekata koji su direktno povezani sa etažama koje se nalaze ispod ploče postamenta i u kojima su koncipirani svi dodatni sadržaji koji su u ponudi.

Stanari Park Residence-a uživati će u raznovrsnim zajedničkim sadržajima namjenjenim isključivo njima i njihovim posjetiocima među kojima se ističu zatvoreni i otvoreni bazen, spa i fitness centar, zatvoreni multifunkcionalni prostor za sportske aktivnosti, otvoreni teniski teren, unutarnja dječija igraonica te vanjsko dječije igralište. Pored rekreacije i wellness-a, u sklopu kondominijua su kino sala i konferencijska sala, na čiju rezervaciju imaju pravo isključivo stanari Park Residence-a.​

Za novi simbol Sarajeva investitori firme Crni Vrh d.o.o. tvrde da će projekt potpuno promijeniti vizuelni identitet Sarajeva i započeti novu eru komfora u elitnom životnom prostoru. Realizacijom ovog projekta, cijelo naselje i sam grad će postati bogatije i za potpuno novu infrastrukturu.

Podsjetimo, izvođenje armirano-betonskih radova povjereno je kompaniji Duljević Sarajevo.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije