Stolac dobija moderni trgovački centar

11.11.2022. 10:49 / Izvor: Akta.ba
stolac

Radovi na poslovnom tržnom centru u Stocu na adresi Kneza Mihajla Viševića privode se kraju, potvrdio je za Stolac.co Mario Marijanović, vlasnik navedenog centra.

Radovi na poslovno-tržnom centru u Stocu na adresi Kneza Mihajla Viševića privode se kraju, potvrdio je za Stolac.co Mario Marijanović, vlasnik navedenog centra.

”Pripreme i planovi traju već nepunih godinu dana, a samom izvođenju radova se pristupilo nakon svih potrebnih i ishođenih dozvola te smo u najkraćem mogućem roku izvršili sve radove na kompleksu”, istaknuo je.

Paper-Pack d.o.o. Stolac zajedno sa svojim suradnicima odlučio je proširiti svoju poslovnu priču i proširiti djelatnost te se uz svoju primarnu djelatnost proizvodnje papirne ambalaže odlučio i na izgradnju poslovno-tržnog centra.

U novoizgrađenom centru nalazi se poznati hercegovački lanac trgovina Namex d.o.o. Široki Brijeg, Agro centar Sjemenarna d.o.o. Široki Brijeg, samouslužna autopraonica Marijanović trade d.o.o., kao i bankomat Raiffeisen Bank (0-24).

Iz poduzeća Paper-Pack i Marijanović Trade ističu da su imali dobru suradnju s lokalnim vlastima u gradu Stocu, te se zahvaljuju gradskoj administraciji i gradonačelniku Stjepanu Boškoviću koji je prepoznao i podržao ovu investiciju za grad Stolac.

”Ostalo nam je još malo dana do samog svečanog otvaranja, a nakon čega pristupamo izgradnji modernog restorana kapaciteta 60 sjedećih mjesta”, dodao je Marijanović.

Zemljište se prostire na cca. 5.000 m2, od čega se svi poslovni objekti zatvorenog dijela prostiru na 1400 m2. Od toga 700 m2 zatvorenog prostora zauzima trgovački centar Namex (samoposluga, mesnica i dnevna pekarnica), te Agro centar Sjemenarna d.o.o., Široki Brijeg na 320 m2 zatvorenog prostora.

U sklopu Centra je najmodernija automatska samouslužna autopraonica koja se prostire na 140 m2 otvorena od 0 – 24 h.

Ovaj poslovni kompleks nalazi se uz samu cestu Stolac-Čapljina, kao i buduću zaobilaznicu na magistralnoj cesti M17.3 od Stoca prema Neumu.

Investitor također radi na dobivanju dozvola za postavljanju solarnih panela za potrebe poslovnog kompleksa, a imati će i 62 parkirna mjesta od čega 4 prilagođena za invalide.

Po završetku cjelokupnog sadržaja zaposlenje bi trebalo imati preko 30 ljudi.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije