Bolji izgled grada

Završena izgradnja gradskog mosta u Tesliću, svečano otvoren

07.04.2023. 09:36 / Izvor: Akta.ba
teslić

U Tesliću je jučer svečano pušten u saobraćaj novi gradski most.

U Tesliću je jučer svečano pušten u saobraćaj novi gradski most. To je jedan od najznačajnijih projekata u posljednjim decenijama na području ove opštine.

Most je otvoren i pušten u saobraćaj šetnjom preko mosta načelnika opštine Teslić Milana Miličevića sa mališanima svih teslićkih dječijih vrtića, simbolizujući predavanje nove savremene arhitektonske znamenitosti Teslića sadašnjim i budućim generacijama povezivanjem dvije obale najveće rijeke ove opštine, Velike Usore.

Novi gradski most će unaprijediti i izgled grada, pružajući mu moderniji i atraktivniji izgled, koji ga čini jednim od novih simbola Teslića. Osim toga, u neposrednoj blizini mosta privode se kraju radovi na novom kružnom toku.

"Novi gradski most u Tesliću predstavlja važan korak ka unapređenju infrastrukture u Tesliću i biće od koristi za sve njegove stanovnike, ali i privredu grada.  Teslić nastavlja da se razvija i napreduje, pružajući bolje uslove za život svojim stanovnicima", izjavio je na svečanom otvaranju načelnik Teslića Milan Miličević.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije