NAPREDUJE GRADNJA

Tvornica GS Rama svakim danom izgleda sve impozantnije, grade je domaće kompanije

16.04.2023. 10:53 / Izvor: Akta.ba
gs rama

Tvornica GS Rama svakim danom izgleda sve impozantnije. Mnogi s nestrpljenjem očekuju dovršetak ne samo zbog radnih mjesta, nego i zbog njezinog izgleda.

U poslovnoj zoni Izlaz, Prozor-Rama niče tvornica “GS-Rama”. Unatoč varljivim i prohladnim vremenskim uvjetima djelatnici Komotin d.o.o., Komgrad d.o.o. i Livno putovi d.o.o., marljivo izvršavaju radne obveze kako bi gradnja išla prema planu, javlja Ramski vijesnik.

Voditelj radova dipl. ing. Marijo Bilogrević je za Ramski Vjesnik kazao o tijeku radova: “Monolitni radovi na proizvodnoj hali odvijaju se pojačanom dinamikom. Montažni radovi su većim dijelom izvedeni, a manji preostali dio radova ovisi o završetku monolitnih radova. Izvode se radovi i na čeličnoj potkonstrukciji južnog pročelja i krova kako bi se pristupilo montaža fasadnih i krovnih panela. Izvedeni su gotovo svi zemljani radovi. Trenutno se izvode radovi na temeljenju objekta što je naravno preduvjet za predviđene monolitne i montažne radove koji će uskoro otpočeti. Također su otpočeli radovi i na administraciji.”

U isto vrijeme dio radnika Komgrad d.o.o. izvodi radove izgradnje vodospremnika za potrebe tvornice. Kapacitet vodospremnika je 100 kubika. U tijeku su radovi šalovanja unutarnje oplate.

Tvornica GS Rama svakim danom izgleda sve impozantnije. Mnogi s nestrpljenjem očekuju dovršetak ne samo zbog radnih mjesta, nego i zbog njezinog izgleda. Česti su posjeti znatiželjnika koji se žele svojim očima uvjeriti u gradnju jer im se čini sve nevjerojatnim.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije