Početak radova uskoro

Bosanska Krupa: Skoro 81 hiljada KM za izgradnju igrališta "Pištaline"

21.09.2023. 10:44 / Izvor: Akta.ba
Pištaline

U Kabinetu gradonačelnika Bosanske Krupe upriličeno je potpisivanje Ugovora za izgradnju igrališta „Pištaline“.

U Kabinetu gradonačelnika Bosanske Krupe upriličeno je potpisivanje Ugovora za izgradnju igrališta „Pištaline“. Ugovor su potpisali gradonačelnik Armin Halitović i predstavnik izvođača radova doo „Euro Cop Invest“, direktorica Neida Omerćehajić. Ukupna vrijednost danas potpisanog ugovora je 80.730,00 KM.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i kantonalna zastupnica Kadić Ifeta, zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Hadžipašić Šemso i vijećnik u Gradskom vijeću Arnautović Midhad.

"Grad Bosanska Krupa nastavlja ulagati značajna sredstva u sportsko-rekreacionu infrastrukturu na čitavom području grada. Nedavno smo potpisali ugovor za prvu fazu izgradnje igrališta u Jezerskom ukupne vrijednosti 80.000,00 KM, a evo danas smo potpisali ugovor za prvu fazu rekonstrukcije i uređenja školskog igralište „Pištaline“ ukupne vrijednosti 80.730,00 KM, a do kraja oktobra će se završiti i rasvjeta na SRC Bare. Drago mi je da ćemo u narednom periodu realizirati ove značajne projekte, a sve kako bi djeca, ali i svi sportski kolektivi na području grada dobili još bolje uvjete za bavljenje sportskim aktivnostima“, izjavio je ovom prilikom gradonačelnik Armin Halitović.

Početak radova na izgradnji igrališta „Pištaline“ očekuje se u narednim danima po uvođenju izvođača u posao.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije