POTPISAN UGOVOR

Dodatnih 3.500,00 KM podrške za projekt energetske efikasnosti JU OŠ "Jezerski"

16.11.2023. 12:54 / Izvor: Akta.ba
jezerski

Projekt energetske efikasnosti OŠ „Jezerski“ podrazumijeva implementaciju mjera energetske efikasnosti kroz utopljavanje centralne zgrade.

U Kabinetu gradonačelnika Bosanske Krupe upriličeno je danas potpisivanje Ugovora za nastavak implementacije projekta energetske efikasnosti u OŠ "Jezerski". Ukupna vrijednost potpisanog ugovora je 3.500,00 KM, a radi se o dodatnoj podršci projektu energetske efikasnosti u OŠ "Jezerski".

"Nastavljamo pružati podršku svim aktivnostima škola sa područja naše lokalne zajednice, a koja imaju za cilj stvaranje boljih uslova za naše najmlađe sugrađane. Danas smo imali priliku da potpišemo još jedan ugovor sa OŠ "Jezerski" i da sa 3.500,00 KM dodatno podržimo projekt energetske efikasnosti koji se implementira u ovoj školi. Prethodno smo pružili podršku u iznosu od 7.000,00 KM, tako da ukupno podrška Grada za projekt energetske efikasnosti u OŠ "Jezerski" iznosi 10.500,00 KM", izjavio je ovom prilikom gradonačelnik Armin Halitović.

Projekt energetske efikasnosti OŠ "Jezerski" podrazumijeva implementaciju mjera energetske efikasnosti kroz utopljavanje centralne zgrade i fiskulturne sale ove škole.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije