Potpisan ugovor

Grad Bosanska Krupa: 40.000,00 KM za izgradnju reflektora na SRC "Bare"

19.12.2023. 13:47 / Izvor: Akta.ba
SRC

U Kabinetu gradonačelnika Bosanske Krupe danas je upriličeno potpisivanje Ugovora o doznaci sredstava za izgradnju reflektora na SRC „Bare“.

U Kabinetu gradonačelnika Bosanske Krupe danas je upriličeno potpisivanje Ugovora o doznaci sredstava za izgradnju reflektora na SRC „Bare“. Ugovor su potpisali gradonačelnik Armin Halitović i predsjednik SD „Sloga 1922“ Bosanska Otoka gospodin Sead Mujagić, a ukupna vrijednost potpisanog ugovora je 40.000,00 KM.

„Danas smo potpisali ugovor sa NK Sloga ukupne vrijednosti 40.000,00 KM za nabavku reflektora kojim će nogometaši Sloge imati još bolje uvjete za trening. Prethodno smo podržali i izgradnju reflektora i na stadionima FK Jezerski i GNK Bratstvo, a evo u skorijem vremenskom periodu će i SRC Bare biti osvijetljen“ izjavio je ovom prilikom gradonačelnik Armin Halitović.

Gospodin Sead Mujagić istakao je važnost ovog projekta posebno za proces priprema u ovom zimskom periodu, te izrazio zadovoljstvo ovom podrškom

„Predračunska vrijednost ovog projekta iznosi 47 000 KM. NK Sloga u ovom projektu učestvuje sa 7.000 KM vlastitih sredstava, dok Grad Bosanska Krupa učestvuje sa 40.000,00 KM. Nakon što je ugovor potpisan, stekli su se uslovi za nastavak izvođenja radova, tako da će uskoro i stadion Bare biti osvjetljen, te će nam ovo uveliko pomoći prilikom trenažnog procesa što je do sada bio veliki problem pogotovo u zimskom vremenu. Želimo da se zahvalimo gradonačelniku Arminu Halitoviću koji ima sluha za sport, koji pomaže i podržava rad našeg kluba i nadamo se da ta podrška neće izostati ni u buduće.“

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije