VELIKA INVESTICIJA

Radovi pri kraju: Porsche uskoro otvara novi prodajno-servisni centar u Sarajevu

12.01.2024. 08:31 / Izvor: Akta.ba
Porsche

Izgradnja novog prodajno-servisnog centra kompanije Porsche Holding Salzburg u Blažuju je pri kraju i uskoro će biti otvoren.

Izgradnja novog prodajno-servisnog centra kompanije Porsche Holding Salzburg u Blažuju je pri kraju i uskoro će biti otvoren. 

Objekat u Blažuju je ove sedmice obišao načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur.

"Naša posvećenost da Ilidžu učinimo interesantnom i primamljivom velikim kompanijama nije samo rad u kancelariji s papirologijom, telefoniranje, slanje mailova… Naprotiv. Ono što nam daje posebnu energiju, elan i motiv za rad je obilazak terena. Ono što vidimo ili čujemo za nas je najbolja povratna informacija, bilo da se radi o građanima ili potencijalnim kompanijama i investitorima", naveo je Muzur.

porsche

 

"Uloženo je u njih mnogo vremena. I baš nas to čini sretnim, što naš rad, trud i zalaganje prepoznaju velike kompanije poput Porschea čiji će prodajno-servisni centar u Blažuju uskoro biti otvoren", zaključio je Muzur.

U novom poslovnom objektu će biti smješteni izložbeno-prodajni saloni za sve brendove, servisne radionice, te nova lakirnica i maloprodajna administracija.

Porsche BH d.o.o. je generalni zastupnik za brendove Volkswagen putnički automobili, Volkswagen privredna vozila, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda i Porsche, a posluje kao dio najvećeg evropskog automobilskog koncerna, Porsche Holding iz Salzburga.

porsche

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije