Radovi na novoj zgradi u okviru naselja Miljacka počinju 15. novembra

21.10.2013. 11:16 / Izvor: eKapija.ba
Radovi na novoj zgradi u okviru naselja Miljacka počinju 15. novembra

Kompanija MS & WOOD iz Sarajeva uputila je javni poziv za izvođenje radova na izgradnji stambeno-poslovnog objekta Lamela A1 u stambeno-poslovnom naselju Miljacka Sarajevo.

Kompanija MS & WOOD iz Sarajeva uputila je javni poziv za izvođenje radova na izgradnji stambeno-poslovnog objekta Lamela A1 u okviru novog naselja Miljacka Sarajevo.

Kako je eKapija.ba nedavno pisala upravo se završavaju spoljašnji radovi na prvoj zgradi u sklopu potpuno novog sarajevskog naselja Miljacka, dok su pri kraju i unutrašnji radovi. Inače ova zgrada je promjenila namjenu, i iz nekadašnje zgrade uprave firme MS & WOOD prerasla u moderno opremljenu stambenu zgradu, urađenu po svjetskim standardima kvalitetne gradnje.

No ova zgrada je tek početak, jer pored nje niče potpuno novo naselje, koje će se nalaziti iza RTV Doma u ulici Džemala Bijedića. Radovi na prvom objektu u okviru naselja trebaju početi 15.11.2013. godine. To je prvi od ukupno šest koji će se graditi u okviru naselja Miljacka u naredne tri godine.

Kako stoji u pozivu rok za podnošenje ponuda za zemljane, AB, izolaterske i druge radove koji prate konstruktivni dio zgrade je do 26.10.2013. godine, dok je za ostale građevinsko-zanatske radove rok do 06.11.

Kada pogledamo kvalitet ranijih zgrada na kojima je radio Unipromet, osnivač firme MS & WOOD-a, onda nema sumnje da će i nove zgrade pružiti svojim stanovnicima udoban i kvalitetan život.

Sve Uniprometove zgrade, što će biti slučaj i sa novim, su napravljene po standardima savremene kvalitetne gradnje, vodeći računa o uštedi energije i očuvanju prirodne okoline.

Tako da ovakva gradnja predstavlja ogromne uštede za korisnike. Sa sigurnošću se može kazati da se radi o minimalno 50% ušteda na energentima.

Pored toga, nove naselje će biti na povoljnoj lokaciji, sa dobrom komunikacijom na gradski saobraćaj, sa pratećim objektima, parkovima i zelenilom.

A.Š.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije