U okviru projekta "Vrtovi Riverine" uskoro kreće izgradnja "Vile Dalia"

21.04.2015. 13:22 / Izvor: eKapija.ba
U okviru projekta 'Vrtovi Riverine' uskoro kreće izgradnja 'Vile Dalia'

Radi se o višemilionskom projektu kompanije MBI Development i jednom od pet planiranih objekata za izgradnju u narednom periodu koji će ponudiće nove sadržaje koji će u svakom segmentu težiti da stanarima zgrade pruže ugodno i sigurno stanovanje.

U okviru projekta “Vrtovi Riverine” u sarajevskoj općini Ilidža komapnija MBI Development d.o.o. uskoro počinje sa izgradnjom stambene zgrade “B4 Vila Dalia”.

Javni poziv za učešće u procesu pretkvalifikacije za izbor glavnog izvođača radova je objavljen u februaru 2015. godine, kada je izabrano više kompanija koje su zadovoljile uslove potrebne za učešće na tenderu za odabir glavnog izvođača radova na objektu “B4 Vila Dalia”.

Odabranim kompanijama su poslani pozivi za preuzimanje tenderske dokumentacije i dostavljanje ponuda a rok za dostavljanje ponuda je 27. april ove godine nakon čega će se pristupiti razmatranju ponuda, te potpisivanju ugovora sa glavnim izvođačem radova početkom maja 2015. godine.

Stambena zgrada “B4 Vila Dalia”, kao višemilionski projekat kompanije MBI Development d.o.o., je jedna od planiranih pet objekata za izgradnju u narednom periodu i ponudiće zaista nove sadržaje koji će u svakom segmentu težiti da stanarima zgrade pruže ugodno i sigurno stanovanje.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije