Pogledajte izgled budućih objekata na Vlašiću

19.10.2016. 08:11 / Izvor: Akta.ba
Pogledajte izgled budućih objekata na Vlašiću

Sarajevska firma MAKEA d.o.o uradila je video prezentaciju konceptualnog rješenja novih projekata na planini Vlašić.

Na zahtjev kompanije OZON d.d. Travnik, sarajevska firma MAKEA d.o.o uradila je video prezentaciju konceptualnog rješenja novih projekata na planini Vlašić.

Većina zainteresovanih posjetilaca, zaljubljenika u ovu planinu, ali i potencijalnih investitora u ovom videu po prvi put može vidjeti prezentaciju zacrtanih projekata kompanije OZON d.d.

U video prezentaciji kompanije MAKEA d.o.o uključena su njihova idejna rješenja budućeg hotela i restorana „Skakaonica“ sa vidikovcem i šetnicom na Babanovcu, caffe restorani na završnim stanicama ski liftova Babanovac i Markovac, Etno selo Šantić sa kućicama za odmor i vještačkim jezerom, farmom za domaće životinje, igralištem, te još mnoštvom drugih objekata zabavnog i rekreativnog karaktera.

Imajući u vidu trenutnu realizaciju projekta izgradnje nogometnog stadiona na Babanovcu, te kupovinu novog vertikalnog transporta, ne treba ni sumnjati da će OZON d.d u najskorije vrijeme pristupiti realizaciji i ovih novih projekata, koji će, sa kvalitetnom cjelogodišnjom ponudom, planinu Vlašić vratiti na visoku poziciju turističke ljestvice ovog regiona.

Prezentaciju je realizovao MAKEA tim u sastavu: Damir Karakaš, Tarik Begović i Irma Nezirović.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije