Počinje izgradnja stambeno poslovnog objekta "Veneto Otoka"

09.12.2016. 08:39 / Izvor: Sarajevo Construction

Objekat se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji na uglu ulice Bulevar Meše Selimovića sa južne strane i ulice Srđana Aleksića sa zapadne strane.

Tokom decembra 2016. godine započeli su pripremni radovi na uklanjanju objekata na lokaciji novoprojektovanog stambeno poslovnog objekta "Veneto Otoka".

Objekat se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji na uglu ulice Bulevar Meše Selimovića sa južne strane i ulice Srđana Aleksića sa zapadne strane. Objekat je planiran Izmjenom i dopunom Regulacionog plana "Alipašin Most VII".

U suterenu objekta projektovana su dva nivoa garažnog prostora. U prizemlju objekta i na galeriji objekta predviđeni su poslovni prostori, a na etažama I – X nalaze se stanovi površine cca 50 -117 m2. Na etažama XI i XII projektovani su penthouse-LOFT stanovi sa velikim zelenim terasama, i atraktivnim panoramskim pogledom na cijeli grad.

Objekat je projektovan od strane projektantske kuće Kvadrat d.o.o., a za potrebe investitora Aluveneto d.o.o. Sarajevo (pod kontrolom i u 100% vlasništvu Unioninvest d.d. Sarajevo).

U nastavku pogledajte kako će izgledati budući stambeno-poslovni objekat "Veneto Otoka".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije