Unioninvest holding počeo gradnju vila Smuk na Bjelašnici

10.12.2020. 08:16 / Izvor: Akta.ba
Unioninvest holding počeo gradnju vila Smuk na Bjelašnici

Sarajevska kompanija Unioinvest holding d.o.o. počela je gradnju apartmanskog kompleksa Smuk na Babinom dolu na Bjelašnici

Sarajevska kompanija Unioinvest holding d.o.o. počela je gradnju apartmanskog kompleksa Smuk na Babinom dolu na Bjelašnici, potvrđeno je iz ove kompanije. 

Projekat obuhvata izgradnju ukupno 6 vila, koje zajedno čine jedan stambeni kompleks, a prva faza radova se odnosi na Vilu A i B.  Svaka vila ima 20 apartmana površine od 26 do 66 m2, sa više od 85 garažnih mjesta na suterenu -2, kao i značajan broj skijašnica/ostava. 

"Kompleks Vila Smuk sadrži zajednički trg namijenjen vlasnicima apartmana. Ispod trga nalazi se zajednička suterenska garaža, koja je lifovima povezana sa apartmanima u svim vilama", navode investitori.

 

Kompleks Smuk karakteriše maksimalno iskorišten potencijal planinske lokacije i ambijent ugodan za život. Elegantni i individualni apartmani, okruženi inspirativnim prostorom i prirodom. 

"Mjesto gdje se vrijeme svjesno doživljava. Pročitajte knjigu u toploti doma, posmatrajte zvijezde iznad planinskih vrhova, istražujte šumu. Stvorite uspomene sa ljudima do kojih vam je stalo. Uživajte u apartmanima Smuk svim svojim čulima, jer priroda je drugi dom", poručuju investitori.

Pretprodaja apartmana je u toku po cijeni već od 2.618 KM po m2, a kraj izgradnje prve faze kompleksa sa ukupno 40 stambenih jedinica planiran je do 31. decembra 2021. godine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije