Završetak radova na lokalnoj cesti u Osiječku

27.10.2017. 14:40 / Izvor: Akta.ba
Završetak radova na lokalnoj cesti u Osiječku

Poduzeća  "Roading" d.o.o. Gračanica izabrano je kao najpovoljnije na temelju  natječaja.

Načelnik Općine Odžak Jakov Ivanković posjetio je lokaciju na kojoj se završavaju radovi asfaltiranja na lokalnoj cesti Osječak.

Na osnovu projektne dokumentacije, Općina Odžak predložila je rekonstrukciju cestovne infrastrukture oštećene tijekom elementarne nepogode-poplave u sklopu projekta hitnog oporavka od poplava,  financiranog od  Svjetske banke. Rekonstrukcija se odnosi, a samim tim i potpisani ugovor, na  lokalne ceste Ada - Novo Selo,  duljine  970 metara i  Osječak , duljine 300 metara.

Od strane Općinskog načelnika upućen je prema Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, projektni prijedlog, lokalna cesta Osječak za utrošak preostalih sredstava u sklopu projekta FERP. Odobreno je još 350 metara, tako da je asfaltirana duljina ukupno 650 metara lokalne ceste Osječak.

Poduzeća  “Roading” d.o.o. Gračanica izabrano je kao najpovoljnije na temelju  natječaja, koji  je prema proceduri Svjetske banke provelo Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva - Ured za implementaciju projekata.

Ukupna vrijednost pomenutih  radova iznosi  102 tisuće i 704 marke. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije