Hotel "Mostar Marriott" neće biti završen do kraja godine

10.07.2018. 07:56 / Izvor: bljesak.info
Hotel 'Mostar Marriott' neće biti završen do kraja godine

Iako je prvotno najavljeno da će hotel ''Marriott Mostar'' biti otvoren u travnju ove godine, otvaranje je ipak prolongirano za ožujak 2019. godine.

Hotel ''Marriott Mostar'', koji se gradi na mjestu bivšeg hotela ''Ruža'', neće biti završen do kraja godine. Naime, u siječnju 2018. godine rukovoditelj gradnje hotela Esved Dugalić izjavio je da se radovi odvijaju punom parom te da bit izgradnja hotela trebala biti završena u travnju 2018. godine, no na službenoj stranici hotela ''Marriott Mostar'' objavljeno je da će hotel biti otvoren u ožujku 2019. godine.

Inače, početni izgled projekta je dorađen inovativnim detaljima, u skladu sa zahtjevima projektanta i velikog svjetskog lanca hotela ''Marriott''.

Hotel ''Marriott Mostar'' će biti hotel s pet zvjezdica s površinom većom od 27.000 četvornih metara. Imat će 182 sobe i apartmane, sedam različitih restorana, tri različita bara, dvorane za sastanke, koncertnu dvoranu, bazen na vrhu hotela, spa centar, podzemnu garažu..., a sve to neposredno uz Stari most.

Hotel će po kvaliteti materijala i opreme, te sadržaju, kapacitetu, uslugama koje pruža, biti jedan od luksuznijih na Balkanu. Vodstvo hotela krajem siječnja 2018. godine raspisalo je i natječaj za posao te su se kandidati trebali javiti najkasnije do 15. veljače 2018. godine

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije