Svaki vuk ima svoju vučicu: Na Bjelašnici se grade apartmani Vukov Vis i Vučica

24.07.2020. 11:39 / Izvor: Akta.ba
Svaki vuk ima svoju vučicu: Na Bjelašnici se grade apartmani Vukov Vis i Vučica
OTVORI GALERIJU

U samom centru Bjelašnice (Babin Do), u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja započinje priča "Vukov Vis".

U samom centru Bjelašnice (Babin Do), u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja započinje priča "Vukov Vis". Vođeni idejom drugačije Bjelašnice i jedinstvenog doživljaja za sve generacije i sva čula, kompanija "Green Energy Solution" kreirala je čaroban apartmanski objekat dostojan svog planinskog ambijenta.

"Priroda je podarila Bjelašnici posebnu ljepotu i čar, a mi smo se potrudili napraviti objekat u savršenoj simbiozi sa prirodom", navode iz ove kompanije.

Novogradnja "Vukov Vis" smještena je na blagoj i osunčanoj uzvišici sa koje se pruža izvanredan pogled na srce Babinog Dola.

"Apartmane smo kreirali vođeni čistim užitkom i oblikovali po mjeri naših kupaca, a sve sa ciljem da njima pronađete mir i novu energiju", kažu za Akta.ba.

Na raspolaganju je ukupno 30 apartmana kvadrature od 25 m2 do 50 m2 te 14 parking mjesta lociranih u podzemnoj etaži i vanjskom parking. Spratnost objekta je -2, P, 2, potkrovna etaža. Izuzetno atraktivna kvadratura apartmana garantuje niske režijske troškove, tako da svaki naš apartman predstavlja idealnu priliku za kratkoročno iznajmljivane u toku proljetne i zimske sezone i/ili za vaše uživanje u toku cijele godine bilo da ste više proljetni tip ili zaljubljenik u zimske sportove.

Planirani rok završetka radova na objektu "Vukov Vis" je 31.03.2021. godine.

Svi apartmani se prodaju po sistemu "ključ u ruke" sa kompletnom ugradbenom kupaonicom koja je projektovana po sistemu turskog kupatila. 

Apartmani su koncipirani tako da zadovolje svakog kupca, čime ovaj objekat donosi dašak ekskluziviteta i luksuza.

Shodno namjeni objekta, projektno rješenje sadrži sve potrebne elemente koji zadovoljavaju koncept savremene planinske arhitekture. Objekat je projektovan da svojom dispozicijom, volumenom, izborom materijala i vanjskim uređenjem ne naruši ambijent i okruženje u kojem se nalazi, već da ga oplemeni te da poštuje i sprovodi u djelo postavljene urbanističko-tehničke uvjete. 

"Akcenat je na uklapanju objekta u prirodnu planinsku okolinu i zbog toga smo ponosni što ćemo našoj olimpijskoj ljepotici Bjelašnici pokloniti objekat dostojan njePored ovog objekta, ekskluzivno vam najavljujemo i naš drugi projekat – Apartmanski objekat "Vučica" jer svaki vuk ima svoju vučicu, zar ne? Objekat je smješten tik iznad "Vukovog Vis"-a i sa nestrpljenjem očekujemo da ovaj planinski par ukrasi našu Bjelašnicu", poručuju investitori oba objekta za portal Akta.ba.  

"Vučica" će raspolagati sa ukupno 19 apartmana ukupne površine od 23 m2 do 67 m2, čime se ovaj objekat smatra draguljom ponude na Bjelašnici.

"Kada na to dodamo planirani dodatni sadržaj koji će biti na raspolaganju vlasnicima apartmana, s pravom kažemo da je ponuda "Vučice" jedinstvena", ističu oni, uz poruku da je vrijeme da se vratimo prirodi. 

Kako kažu, apartmane u objektima "Vukov Vis" i "Vučica" možete koristiti i u ljetnom periodu, ili i danima kada vam se baš i ne skija. Objekte okružuje mreža šetnica kroz predivan krajolik planine Bjelašnica kao i staze za planinarenje.

U foto i video galeriji možete pogledati prodajnu ponudu apartmana kao i napredak radova na objektu "Vukovom Visu". 

"Ne gubite vrijeme tražeći pojmove "Bjelašnica apartmani novogradnja", kontaktirajte prodajni centar Gallery ili nas potražite na dobro poznatoj adresi, Put života 12", poručuju investitori.

Tel: 033 223 252, 033 877 909

Mob: 061 315 200, 061 315 600, 061 318 700

prodaja@vukovvis.ba

www.vukovvis.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije