Eksterijer

Radovi u toku: Zgrada Zračne luke Mostar poprima novi, moderni izgled

01.02.2024. 11:58 / Izvor: bljesak.info
MO

Foto: Bljesak.info

Uskoro će uslijediti i obnova interijera, a sve bi trebalo značajno pridonijeti vizualnom dojmu te poboljšati funkcionalnost prostora.

Zgrada Zračne luke Mostar počela je poprimati nove, moderne obrise, kada je u pitanju eksterijer zgrade.

Dobar dio radova na eksterijeru je završen, tako da je ovim kozmetičkim promjenama Zračna luka Mostar poprimila potpuno drugačiji izgled.

Za udobnost putnika Kako su nam ranije rekli iz Zračne luke Mostar, cilj ovog poduhvata je stvoriti suvremeni i privlačan ambijent, s naglaskom na unapređenje iskustva putnika.

Zgrada Zračne luke Mostar poprima novi, moderni izgled Uskoro će uslijediti i obnova interijera, a sve bi trebalo značajno pridonijeti vizualnom dojmu te poboljšati funkcionalnost prostora. Jedan od ključnih ciljeva projekta je usklađivanje Zračne luke Mostar s najvišim standardima, čime će se povećati njezina konkurentnost i atraktivnost za putnike.

''Modernizacija će obuhvatiti prostorne promjene, tehnološka unapređenja i estetske inovacije'', rekli su za Bljesak.info iz Zračne luke Mostar.

Podsjetimo i na to kako su iz Zračne luke Mostar u proteklih mjesec dana stigle odlične vijesti po pitanju letova i novih destinacija.

Zgrada Zračne luke Mostar poprima novi, moderni izgled U 2024. godini tako će se iz Mostara letjeti izravno za Rim, Bari, Veronu i Munchen.

Ovu liniju vodit će kompanija SkyAlps. Uz to, Mostar je uspostavio i izravnu liniju sa Beogradom, a na ovoj relaciji putnike će voziti Air Serbia.

Valja napomenuti i kako je izravna linija za Zagreb ostala aktivna tijekom cijele godine. Na kraju, umjesto zaključka, možemo reći kako se mostarska Zračna luka ''probudila'', kako po pitanju letova, tako i po pitanju vizualnog identiteta. Kao takva, postaje nositelj razvoja turizma i gospodarstva u Hercegovini, ali olakšava putovanja u Mostar i iz Mostara, prenosi Bljesak.info.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije